Lütfen bekleyin..



Kozluklu öğrencilere kırtasiye ve çanta yardımı

01 Kasım 2017, 15:11 - Okunma: 2676

ASKON İzmir İl Temsilciliği tarafından "Çantasız Öğrenci Kalmasın" projesi kapsamında Batman’ın Kozluk ilçesi Aşağı Alıçlı (Norşen) köyünde okuyan ilkokul ve anaokulu öğrencilerine kırtasiye ve çanta yardımı yapıldı.

İzmir’de bulunan hayırseverler "Çantasız Öğrenci Kalmasın" projesi kapsamında Batman’ın Kozluk ilçesindeki 30 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Projenin ilçe koordinatörü Ünal Uysal aracılığıyla yapılan kırtasiye ve çanta yardımı sırasında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak ve Şube Müdürü Mehmet Resul Kara’da hazır bulundu.

Yapılan kırtasiye yardımında öğrencilerin mutluluğu dikkatlerden kaçmazken yapılan yardımla ilgili açıklamada bulunan Uysal, böylesi yardımların hem kendilerini hem de çocukları çok sevindirdiğini belirtti.

Uysal, “İzmir ASKON İl Temsilcisi Şerafettin Gücü bizleri kardeş ilçe olarak seçtiler. ‘Çantasız Öğrenci Kalmasın’ projesi kapsamında her ay farklı okullarda dağıtılmak üzere ilkokul ve anaokul sınıfı öğrencilerinin kullanacağı kırtasiye malzemelerini ve çantaları bize gönderdiler. Bizler de böylesi hayırlı bir işe ön ayak olduk. Aşağı Alıçlı İlkokulu ve Anasınıfına giderek MEB müdürlerimizle birlikte bize gönderilen defter, boya, çanta, kalem, silgi ve benzeri kırtasiye malzemelerini öğrencilerimize dağıttık. Yapılan yardımda özellikle emeği geçen İzmir Askon İl Temsilcisi Şerafettin Gücü’ye de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Böylesi hayır faaliyetlerinin toplumumuzda yaygınlaşmasını temenni ediyoruz.” dedi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, eğiti..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=