Lütfen bekleyin..



Durmaz: “Daima halkımızın sesi ve temsilcisi olacağız”

02 Kasım 2017, 14:27 - Okunma: 2016

Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi yöneticilerinden oluşan bir heyet, geçtiğimiz günlerde HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı'na seçilen M. Şerif Durmaz’ı ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı'na seçilen M. Şerif Durmaz, Mustazaflar Cemiyeti'nin 'hayırlı olsun' ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Durmaz, sorunların çözümünün parti programlarının uygulanması neticesinde mümkün olacağını belirtti.

Ziyarette Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi yöneticilerini, HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz ve partililer karşıladı.

m.-serif-durmaz-feyzi-aydin.jpg

Durmaz’a yeni görevinde başarılar dileyen Mustazaflar Cemiyeti Batman Şube Başkanı Feyzi Aydın, HÜDA PAR'ı yakından takip ettiklerini ve çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirtti. Aydın, “Siyasi çalışmalarda sizin gibi deneyimli genç kardeşlerimizi görmek bizleri sevindiriyor. Halkımızın, birilerinin yanlarında olması ve sıkıntılarını dile getirmesi yönünde bir beklentileri var. İnşallah halkımızın sıkıntılarına, içinde bulundukları gerek ekonomik gerekse de sosyal konularda seslerine ses olacağınıza inanıyoruz.” dedi.

m.-serif-durmaz.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Durmaz ise “Merkez İlçe 2. Olağan Kongremizi geride bıraktık. Kongremize iştirak eden Sayın Genel Başkanımıza, değerli hemşerilerimize ve ayrıca önceki başkanlık görevini yürüten Ö.Faruk Dursun’a da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

“Halkımızın sorunlarına çare olacağız”

Halkın yaşadığı sorunlara çözüm bulma ve adaleti tesis etme hedefiyle siyasete girdiklerini aktaran Durmaz, “Elbette siyasi alana; halkımızın sorunlarını çözebilme, sıkıntılarını dinleyebilme adına girdik. İmkânlarımız nispetince Batmanlı halkımızın sorunlarına çare olmaya çalışacağız. Malum olduğu üzere halkımızın çeşitli sorunları vardır. Bizler bu sorunları biliyoruz ve bunların çözümüyle alakalı birimler oluşturmuşuz ve sorunları çözme adına çalışmalar yürütüyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

“Daima halkımızın sesi ve temsilcisi olacağız”

Her zaman dürüst siyasetle yollarına devam edeceklerini vurgulayan Durmaz, “Partimizin kuruluşundan bugüne bizler şunu söyledik; biz daima halkımızın sesi ve temsilcisi olacağız. Bugüne kadar da bunu yapmaya çalıştık. Dürüst siyaseti gözeterek ilkelerimizden taviz vermeden yolumuza devam ettik.” açıklamasında bulundu.

 

“Makamlar geçicidir, hizmete vesile olmalıdır”

“Partimiz, dava partisidir” diyen Durmaz, konuşmasına şöyle devam etti: “Bizler bu makamları geçici görüyoruz. Bu makamlar, daha fazla hizmet etmememize vesile olmalıdır. İnşallah bu görevin hakkını yerine getirmeye ve yüklendiğimiz bu ağır sorumluluğunun hakkını gereği gibi yerine getirmeye gayret edeceğiz. Gerçekten toplumumuzun partimizi tanımaya ihtiyacı var. Parti programımıza aldığımız çözüm önerilerine halkımızın son derece ihtiyacı vardır. Halkımız programımızla tanıştığında bizlerin adaleti ve hakkı istediğimizi görecektir. Gerçek adaletin tesis edilmesinin önündeki engellerin bertaraf edilmesi ve toplumumuzun sorunlarının çözülmesi, parti programımızın uygulanması neticesinde mümkün olacaktır.”

m.-serif-durmaz-feyzi-aydin-001.jpg

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Uyuşturucu bataklığının kurutulup, baronların önünün kesilmesi halinde madd..
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=