Lütfen bekleyin..



Aksoy, ‘Dost Meclisi’nde!

14 Kasım 2017, 14:57 - Okunma: 1593

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’nin düzenlediği Dost Meclisi toplantısına katılarak Belediye çalışmaları konusunda bilgi aktarımında bulundu.

Her ay farklı konu ve konuklarıyla ‘Dost Meclisi’ adı altında toplanan MÜSİAD Batman Şubesi’nin bu haftaki konuğu Başkan Vekili Aksoy’du.

 

MÜSİAD Batman Şubesi ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ‘Dost Meclisi’ toplantısı Bozooğulları Oteli'nde Belediye Başkan Vekili Aksoy’un da katılımıyla yaklaşık 2,5 saat sürdü.

 

MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suat Özdemir’in moderatörlüğünü yaptığı ‘Dost Meclisi’ toplantısında Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın da hazır bulundu.

 

Batman’ın inşaat sektöründeki yapılaşma, kentsel dönüşüm, yeşil alan, Hava Mânia ile ilgili sunum yapan MÜSİAD üyelerinin sorularına yanıt veren Başkan Vekili Aksoy, belediye yönetiminin şeffaflık ilkesi doğrultusunda hareket ettiğini söyledi.

 

Batman’ın alt ve üstyapı çalışmaları, yeşil alan, hava mania, vizyon bulvar çalışmaları, Fen, Yol, Park Bahçe, BASKİ, Temizlik gibi konular hakkında MÜSİAD üyelerini bilgilendiren Başkan Vekili Aksoy, Hava Mânia çalışmalarının Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın yapacağı çalışmaların ardından verecekleri raporlar doğrultusunda hareket edildiğini söyledi.

 

İnşaat sektörünün bir kentin gelişmesinde lokomotif görevi üstlendiğini ifade eden Başkan Vekili Aksoy: “Hava Mânia çalışmalarında hızlı bir şekilde çalışılıyor. Dijitalleştirme çalışmaları için İspanya'ya gönderildi. Şu anda modelleme çalışması tamamlandı. Ayrıca Esentepe'ye de Batman için anıtsal bir Cami, Külliye de yapılacak” dedi.

 

‘Dost Meclisi’ toplantısına katılan Aksoy’a MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir tarafından günün anlam ve önemine ilişkin plaket verilip toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=