Lütfen bekleyin..



​Kozluk’ta fizik tedavi ünitesi açıldı

15 Kasım 2017, 11:50 - Okunma: 4551

Batman ​Kozluk Devlet Hastanesinde ilk defa fizik tedavi ünitesi açıldı.

Batman’ın en büyük ilçesi Kozluk’ta ilk defa açılan Fizik Tedavi Ünitesi ve Rehabilitasyon Kozluklu vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Artık hastalar Kozluk dışına çıkmadan tedavilerini olabilecekler.

İlçede ilk defa hizmet vermeye başlayan Fizik Tedavi Ünitesine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. İlk etapta bir adet kombine elektro tedavi cihazı ile hizmet vermeye başlayan ünitede, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzman Doktor Neriman Rençber ve bir hemşire görev yapıyor.

Fiziksel tıp ve rehabilitasyon hastalıkları polikliniğinde boyun, sırt, kalça, diz, bacak ağ­rı­sı, el ve ayak­lar­da uyuş­ma gibi şi­kâ­yet­ler yö­nün­den has­ta­lar de­ğer­len­di­ri­li­yor. 

Fiziksel ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Neriman Rençber, “Kozluk’ta ilk defa açılan fizik tedavi ünitesi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Artık Kozluklu vatandaşlarımız fizik tedavi için ilçe dışına çıkmadan veya özel merkezlere gitmeden yaşadıkları bölgede tedavi olma imkânı içerisindeler. İlk etapta ünitemizde bir adet kombine elektro terapi cihazı yer almaktadır. Fiziksel ve rehabilitasyon uzmanı olarak Kozluklu vatandaşlarımıza gereken hizmeti vermeye çalışacağız. Yeni açılan ünitemiz tüm Kozluk halkına hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
İlaca erişimin her geçen gün zorlaştığını belirten Batman Eczacılar Odası B..
Kanserin dünyada bir salgın gibi arttığını belirten Uzman Doktor Mehmet Cem..
Ramazan ayında ağız ve diş bakımının daha bir önem kazandığını belirten Diş..
Sağlık sektöründe pek çok sorunun halen çözüm beklediğini belirten Sağlık-S..
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla açıklama yapan Batman Sağlık ve Çevrecilik ..
Batman Valisi Ekrem Canalp, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımla..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=