Lütfen bekleyin..



Yabancı uyruklu 36 kişi yakalandı

15 Kasım 2017, 18:05 - Okunma: 1740

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Batman-Bitlis Karayolunda yol kontrollerinde durdurulan iki araçta yapılan aramada, Afganistan, Pakistan ve İranlıların da bulunduğu yabancı uyruklu 36 kişinin yakalandığı bildirildi.

Batman'da iki araçta yapılan aramada aralarında Afganistan, Pakistan ve İranlıların da bulunduğu yabancı uyruklu 36 kişi yakalandı.

Açıklamada, “Batman İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, 12 Kasım Pazar günü Merkez ilçe mülki sınırlar içerisinde bulunan Bitlis-Batman Karayolu üzerinde yol kontrol ve arama faaliyeti icra edilmiştir. Faaliyet sonucunda; iki araçta yapılan kontrolde 5 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı organizatör ile birlikte 24 Afganistan 11 Pakistan bir İran olmak üzere toplam 36 yabancı uyruklu şahıs yakalanmıştır.” denildi.

Olaya karışan 5 şüphelinin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, yakalanan yabancı uyruklu şahıslar ile ilgili yapılan işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildiği ifade edildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Uyuşturucu bataklığının kurutulup, baronların önünün kesilmesi halinde madd..
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=