Lütfen bekleyin..



MÜSİAD'tan kurum ziyaretleri

01 Aralık 2017, 16:47 - Okunma: 2068

MÜSİAD Batman Şubesi göreve yeni başlayan Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Sünger ve Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan’ı makamlarında ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şube Başkanı Suad Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri göreve yeni başlayan Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Sünger ve Ticaret  İl Müdürü Şehmus Kalkan’ı makamlarında ziyaret etti.

 

Şube başkanı Suad Özdemir ziyaretlerde, MÜSİAD’ ın faaliyetlerinden, hedeflerinden ve çalışmalarından bahsederek, ilin sorunları ve gündeme ilişkin görüşlerini dile getirdi. 

musiad-batman-004.jpg

Ziyaretten ötürü MÜSİAD yönetimine memnuniyetini dile getiren Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, gündeme ilişkin yaşanan gelişmelerden bahsederek değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca ileriye dönük hedefleri hakkında bilgiler verdi.

musiad-batman-005.jpg

İl Sağlık Müdürü Osman Sünger ise konuklarına ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, ilin sağlık alanlarında yapılacak yenilikler ve kadın ve çocuk hastanesi ile ilgili gelişmeleri anlattı.

MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri, ziyaretleri esnasında, kendilerine MÜSİAD’ ın aylık çıkardığı Çerçeve dergisini ve araştırma raporlarını takdim ettiler.

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..
Batman'da nevroz etkinliğine katılarak kamu malına zarar verip, PKK/KCK..
Batman'da iki farklı tankerde yapılan aramada kaçak olduğu belirtilen 3..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=