Lütfen bekleyin..



"Açık Kapı Projesi" Batman'da hizmete başladı

26 Aralık 2017, 18:58 - Okunma: 2048

İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından 15 ilde hayata geçirilecek olan vatandaş odaklı “Açık Kapı” projesi Batman'da hizmete başladı.

İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından 15 ilde hayata geçirilen vatandaş odaklı “Açık Kapı” projesine Batman'da da start verildi.  

Batman Valiliği toplantı salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına Vali Ahmet Deniz'in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H.Murat Şahin ve Batman'da bulunan kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.

Milletin Kapısı olarak ifade edilen Açık Kapı Projesiyle vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, vatandaşların sorun, istek ve taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması hedefleniyor.

Hizmet vermeye başlayan proje bürosunu ziyaret eden Vali Deniz, yürütülecek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
Milletin Kapısı olarak ifade edilen Açık Kapı Projesiyle vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılmasının hedeflendiğini belirten Vali Deniz, Açık Kapı projesiyle vatandaşlarımızın sorun, istek ve taleplerinin en kısa zaman içerisinde maksimum çözüm bulunmasının hedeflendiğini ifade etti.
 
Valiliğin girişinde yapımı tamamlanan proje bürosunda 1 klinik psikolog, 2 sosyolog, 1 sosyal yardımlaşma ve inceleme görevlisi ile 1 V.H.K.İ personelinin vatandaşa hizmet verilmeye başlandığını belirten Vali Deniz, "Projede görevli uzman personel, vatandaşların şikâyet, istek ve talepleri doğrultusunda kendilerine danışmanlık yaparak. konunun içeriği ile ilgili kamu kurum yöneticileri ile gerekli koordinasyonu kurduktan sonra konunun en kısa süre içerisinde çözüme kavuşmasını sağlanması, kamu kurum yöneticileri de kendi kurumlarına yöneltilen talepleri ivedilikle cevaplanması hedeflenmektedir" diye konuştu.
 
Konuya ilişkin bilgi veren proje çalışanları, Vatandaşların Valilik girişindeki proje bürosuna  gelip uzman personel ile yüz yüze görüşebilir ya da http://acikkapi.icisleri.gov.tr/ adresinden başvuru ve başvuru takip işlemlerini gerçekleştirebilme imkânına sahip olacaklarını, ilgili birimlerden gelen cevaplar doğrultusunda sonucu değerlendirerek vatandaşa gerekli cevap yönlendirileceğini ifade ettiler.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bayram namazı kılıp halkla bayramlaşara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=