Lütfen bekleyin..



Petrol CITY AVM tanıtıldı

04 Ocak 2018, 18:48 - Okunma: 5527

Batman'da bin 500 kişi istihdam sağlayacak olan Petrol CITY AVM Lansman toplantısı yapıldı.

18 ay içerisinde Gültepe Mahallesi’nde yapılması planlanan Petrol City AVM’nin proje tanıtım toplantısı düzenlendi. Proje tamamlandığında bin 500 kişi istihdam edilecek.

petrol-city-avm-002.jpg

Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Vali Ahmet Deniz ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Petrol CITY AVM Yönetim Kurulu Başkanı Selim Filiz, açılış ve selamlama konuşması yaparak, proje ile ilgili bilgi verdi.

petrol-city-avm-001.jpg

“BÜROKRASİ SORUNUMUZ VAR”

Açılış konuşması sonrası söz alan AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, huzur ve güvenin olduğu yerde yatırımlar olacağına dikkat çekerek, “Batman’da çok şükür huzur ve güven ortamı var. Bunu her yerde gururla söylüyoruz. Sadece Bürokrasi sorunumuz var, bunu aşmalıyız. Cumhurbaşkanımıza ulaşım, hızlı tren, Mardin yolu açılması, demir yolunun şehir dışına çıkarılması, şehir hastanesi gibi projelerle ilgili dosya kendisine sundum. İnşallah bu yatırımlar yapılacaktır” dedi.

petrol-city-avm.jpg

“YATIRIM YAPMAYAN YARIN GEÇ KALIR”

Daha sonra söz alan Vali Ahmet Deniz’de, bin 500 kişinin istihdam edileceği bir proje olduğunu belirterek, “Batman’ın her alanda en iyi yerde olmasını istiyoruz. İyiler liginde en iyi yerde olmalıyız. İstihdam ile ilgili yapılan her projeyi ve yatırımı destekliyoruz. Bu yatırımlar ticaretin ve istihdamın gelişmesine neden olacaktır. Batman’ın ufku ve gelişmesinin önü açıktır. Batman’a yatırım yapmayan yarın geç kalacaktır. Yer tahsisi için uğraşıyoruz. Bu gerçekleşirse işsizlikte azalacaktır.” dedi.

Son olarak Öncüoğlu Mimarlık yetkilisi Önder Öncüoğlu, Petrol CITY AVM ile ilgili sinevizyon eşliğinde teknik bilgiler verdi.

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Günümüzde gittikçe azalan, İslam'ın büyük önem verdiği ticaret ahlakına..
Son zamlarla birlikte 12 kilogramlık tüpün fiyatı 680 lira, piknik tüpü ise..
Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırıyor. Altın fiyatları ..
2023 yılında Türkiye'nin ekonomisinin trilyon doları aşan ekonomiler ar..
Peygamber Efendimizin ticaret ahlakına çok önem verdiğini, bu nedenle ticar..
KOSGEB Batman İl Müdürü Mehmet Fidan, 2023 yılında 788 işletmeye 47 milyon ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=