Lütfen bekleyin..



Batman’da yatırım değerlendirme toplantısı yapıldı

17 Ocak 2018, 20:38 - Okunma: 2730

​Batman ve ilçelerde yapımı devam eden ve 2018 yılında yapılacak eğitim, sağlık, spor ve tarım yatırımları bir toplantıyla ele alınarak değerlendirildi.

Batman’da yapımı devam eden ve 2018 yılı içerisinde yapılacak yatırımlara ilişkin “Yatırım Değerlendirme Toplantısı” Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Vali Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Özel İdare Genel Sekreteri, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Sağlık Müdürü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü katıldı.

Vali Deniz’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, il merkez ve ilçelerde yapımı devam eden ve 2018 yılında yapılacak eğitim, sağlık, spor ve tarım yatırımları ele alınarak değerlendirildi.

İlde yapımı devam eden ve planlanan yatırımların hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi ve hizmetlerde yaşanan sıkıntı, eksikliklerin en kısa zamanda giderilmesini isteyen Vali Deniz, kamu kurum ve kuruluşların işbirliği içerisinde koordineli bir şekilde çalışmalarının önemine değindi. Deniz, yürütülen çalışmaların takiplerinin yapılmasını ve hizmetlerin vatandaşa zamanında götürülmesi konusunda yetkililere talimat verdi.

Daha sonra il merkez ve ilçelerde yapımı devam eden yatırımlar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulmasının ardından toplantı sona erdi.(İLKHA) 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Günümüzde gittikçe azalan, İslam'ın büyük önem verdiği ticaret ahlakına..
Son zamlarla birlikte 12 kilogramlık tüpün fiyatı 680 lira, piknik tüpü ise..
Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırıyor. Altın fiyatları ..
2023 yılında Türkiye'nin ekonomisinin trilyon doları aşan ekonomiler ar..
Peygamber Efendimizin ticaret ahlakına çok önem verdiğini, bu nedenle ticar..
KOSGEB Batman İl Müdürü Mehmet Fidan, 2023 yılında 788 işletmeye 47 milyon ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=