Lütfen bekleyin..



İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Deniz başkanlığında yapıldı

29 Ocak 2018, 20:54 - Okunma: 1398

Batman İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya; Vali Deniz’in yanı sıra Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Yüksel Birinci,  ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları ile kamu kurum yöneticileri katıldı.
 
Vali Deniz’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, ilimizin genel sorunları ele alınarak değerlendirildi.
 
Konuşmasında hafta sonu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizi ziyaret edeceğini belirten Vali Deniz, “Sayın Cumhurbaşkanımızı al bayraklarımızla coşku içerisinde karşılamalıyız. Hep birlikte gereken misafirperverliği göstermeliyiz. Batman’dan birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya göstermeliyiz  diye konuştu.
 
Ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğunu belirten Vali Deniz, “Silahlı kuvvetlerimiz terör örgütüne karşı Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı devam ediyor.  15 Temmuz darbe girişiminde bulunanlar ile otuz yıldır bölücü terör örgütünü destekleyenler, bir terör koridoru oluşturarak, Türkiye’nin güney ile bağlantısını kesmek için her türlü oyunu oynamaya çalışıyorlar.  Biz bu operasyonun Kürt kardeşlerimize karşı yapılmadığını, terör örgütüne karşı yapıldığını halkımıza yürekli bir şekilde anlatmalıyız” diye konuştu.
 
Ülkenin birlik ve beraberliğini korumak ve vatandaşın gönüllerine dokunmak için her kesin elinden geleni yapmasını isteyen Vali Deniz, “Aileleri ziyaret edelim. Sorunlarını dinleyelim, gitmediğimiz ev dokunmadığımız gönül kalmasın. Şu anda buna ihtiyacımız var. İlimizde eğitim, sağlık, spor, altyapı ve üstyapı anlamında birçok yatırım yapılıyor ve yapılamaya da devam edecek. Ama bunların üzerine ekstra bir şey koymamız lazım. Ülkemiz üzerinde oynan oyunları bozmak için çok çalışmamız gerekiyor” dedi.
 
AÇIK KAPI PROJESİNDE EN FAZLA BAŞVURU BATMAN’DA
 
İçişleri Bakanlığı tarafından 15 ilde hayata geçirilen vatandaş odaklı Açık Kapı Projesi kapsamında ilimizde yürütülen çalışmalara değinen Vali Deniz, projenin yürütüldüğü iller arasında Batman’ın en fazla başvuru ve olumlu geri dönüşlerin yapıldığı il olduğunu belirterek, Açık Kapı projesi insanlarımıza değer verdiğimizin bir göstergesi olacak. Aynı başarıyı aynı hassasiyetle devam etmesini istiyorum” diye konuştu.
 
Şehrin temizliği konusunda kurum yöneticilerine uyarıda bulunan Vali Deniz,  Batman’ın artık temiz bir şehir olduğunu ifade ederek,  Belediyenin çalışmalarının yanında, kamu kurumların çevre düzenlemesi ve temizliğine dikkat edilmesini istedi.
 
SIFIR ATTIK PROJESİ
 
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Sıfır Atık Projesi’ne değinen Vali Deniz, Türkiye genelinde uygulanacağı projenin, ilimizde en kısa zamanda bazı kurumlarda uygulanması için çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.
 
Kurumların proje bazlı çalışmalarının yürütülmesi gerektiğini ifade eden Vali Deniz, dönemin proje dönemi olduğunu ifade ederek, kurumların, sosyal kültürel, sportif, altyapı ve üstyapı konularında proje hazırlamalarını istedi.
 
KAPALI ALANLARDA SİGARA DENETİMLERİN ARTIRILMASI
 
Kapalı alanlarda sigaranın içilmemesi konusunda gerekli denetimlerin yapılmasını isteyen Vali Deniz, ilgili kurumlara denetimlerin sıklıkla yapmaları konusunda talimat verdi.
 
Her kurumun kendi görev alanlarıyla ilgili vatandaşa verilen hizmetlerde gerekli çalışmaların takip ve denetimlerini yapmalarını isteyen Vali Deniz, vatandaş memnuniyeti hizmetlerin en iyisi olduğunu ifade etti.
 
Toplantı yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..
Batman'da adını sık sık ölümlü ve yaralanmalı kazalarla duyuran bölgede..
Batman Eğitimciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Sütçü, 7 aydır Fi..
Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir bebek ile 3 kadına otomob..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=