Lütfen bekleyin..



Başbakan Yıldırım telekonferansla Batman’da anaokulu açılışını yaptı

13 Şubat 2018, 20:33 - Okunma: 2709

Başbakanlık, Milli Eğitim Bakanlığı ve Kızılay işbirliğiyle başlatılan '81 İlde 81 Anaokulu' Projesi kapsamında toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Kızılay İstanbul Şubesi tarafından Batman’da yaptırılan anaokulunun, Başbakan Binali Yıldırım tarafından video konferans bağlantısıyla açılış töreni gerçekleştirildi.

Başbakanlık, Milli Eğitim Bakanlığı ve Kızılay işbirliğiyle başlatılan '81 İlde 81 Anaokulu' Projesi kapsamında toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Erzincan'da Ak Parti 6. Olağan Kongresinde Başbakan Binali Yıldırım halka hitap etti. Burada toplu açılış töreni gerçekleştiren Başbakan Yıldırım, Batman’a tele konferansla bağlanarak Kızılay İstanbul Şube Başkanlığı tarafından Batman’da yaptırılan Batman Hacı Nuriye Şimşek Kızılay Anaokulunun açılışını gerçekleştirdi.

Ayrıca okulun yapımını üstlenen ve Batman’a armağan eden hayırsever kadın Hacı Nuriye Şimşek de açılış törenin de hazır bulundu.

Başbakan Yıldırım’ın talimatıyla anaokulunun açılışı Vali Ahmet Deniz ve katılımcılar tarafından gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Sabahattin Tezdiğ, “Kızılay İstanbul Şube Başkanlığı’nın 81 il ile 81 anaokulu projesi kapsamında Batman’da da 350 metrekare kapalı 110 metrekare açık alan üzerine modern bir şekilde inşa edilen anaokulu binamız hizmete açıldı. Belde Mahallesi bağımsız anaokulu bahçesinde inşa edilen ve yaklaşık 400 bin lira yatırım ile yapılan anaokulu, Kızılay İstanbul Şube Başkanlığı’nın girişimleri ile Batmanlı hayırsever Hacı Nuriye Şimşek’in çocuklarının bağışları ile yaptırıldı.” diye konuştu.

Açılış törenine; Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Sabahattin Tezdiğ, bazı kurum müdürleri, STK temsilcileri, Kızılay gönüllüleri ve eğitimciler katıldı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, eğiti..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=