Lütfen bekleyin..



Sason Gebe Misafirhanesinde Hasta Memnuniyeti

19 Şubat 2018, 13:45 - Okunma: 3232

Sason Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan ‘Gebe Misafirhanesi’nde hastalar verilen hizmetten memnun oldukları belirtildi.

Sason Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan ‘Gebe Misafirhanesi’nde hastalar verilen hizmetten çok memnun.

 

On yatak kapasiteli

 

Konuya ilişkin bilgi veren Batman İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Osman Sünger, “Coğrafi şartları zor olan Sason İlçemizde hamile bayanların sağlık hizmetinden ivedi şekilde yararlanması ve istenilen kalitede hizmet sunulabilmesi amacıyla 10 yatak kapasiteyle açmış bulunduğumuz ‘Gebe Misafirhanesi’nde nitelikli sağlık hizmeti esas alınarak, hamile kadınların sağlık sorunları giderilinceye kadar misafir edilmektedir.. Bilhassa yoğun kış şartlarında ve coğrafi koşulların engel teşkil ettiği durumlarda, hastalara zamanında müdahale etme imkanı sağlamaktadır. Misafirhane hastaların ihtiyacına cevap verecek şekilde düzenlenmiş olup, barınma ve beslenme  ihtiyaçları da ücretsiz karşılanmaktır ”dedi.

 

Verilen hizmetten çok memnunuz

 

Örenağıl Köyü Kayadibi Mezrası sakinlerinden   6 çocuk annesi Dilşan Ağduk, doğuma 3 hafta kala misafirhanede kalmaya başladı. Bu süreçte her türlü sağlık hizmeti karşılandı. Doğum gerçekleştikten sonra sağlıkla taburcu oldu. Aldığı hizmetten duyduğu memnuniyeti teşekkür ederek dile getiren Ağduk ilaveten şunu söyledi, “Yaşadığımız mezrada kışın ilçeye ulaşmak neredeyse imkansız olabiliyor. Bu misafirhane bizim için çok iyi oldu. ‘Doğum yaklaşınca ne yapacağız acaba’gibi korkularımızdan kurtulduk. Misafirhanede kaldığımız süre içerisinde bize çok iyi bakıldı. Doğum gerçekleştikten sonra sağlıkla taburcu olup eve dönüyoruz.”

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığına bağlı Türkiye Sağlık..
İç Hastalıkları Uzmanı Doktor İdris Baydar, bahar döneminde artan yorgunluk..
Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte artış gösteren kene vakalarıyla il..
7 Nisan Dünya Sağlık Günü dolayısıyla açıklama yapan Batman Sağlık ve Çevre..
Allah'ın insana verdiği en önemli nimetlerden birinin sağlık olduğunu b..
Batman'da yanlış kan verildiği iddia edilen 24 yaşındaki talasemi hasta..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=