Lütfen bekleyin..



Batman'da 2017’de 135 Kilometre yol asfaltlandı

19 Şubat 2018, 19:03 - Okunma: 1424

2017 yılı içerisinde kent merkezinde asfalt serim, bakım, onarım çalışmaları hakkında açıklamada bulunan Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Batman kent genelinde toplamda 135 kilometre uzunluğundaki cadde ve sokakların asfaltlandığını açıkladı.

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2017 yılı içerisinde kent merkezinde yaptığı asfalt serim, bakım, onarım çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.

Bir yıllık süre içinde aralıksız çalışarak yolları sorunsuz hale getirme başarısı gösteren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü asfaltlama ekipleri, Batman kent genelinde toplamda 135 kilometre uzunluğundaki cadde ve sokakların asfaltlandığını açıkladı.

Deforme olan, yıpranan ve zamanla aşınan yolların bakım, onarım (yama) çalışmalarını yaz-kış aralıksız sürdüren Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol bakım ekipleri, yaklaşık 30 kilometre uzunluğundaki alanın da bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..
Batman'da nevroz etkinliğine katılarak kamu malına zarar verip, PKK/KCK..
Batman'da iki farklı tankerde yapılan aramada kaçak olduğu belirtilen 3..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=