Lütfen bekleyin..



Batman Belediyesi'nden "Dolandırıcılık" uyarısı

01 Mart 2018, 13:09 - Okunma: 1355

Batman Belediyesi Başkanlığı, Batman Belediyesi adını kullanıp yardım talebinde bulunan kişilere itibar edilmemesi uyarısı yaptı.

Batman Belediyesi Başkanlığı, Batman Belediyesi adını  kullanıp yardım talebinde bulunan kişilere itibar edilmemesi uyarısı yaptı.

Yapılan açıklamada şu uyarı yapıldı:

"İlimizden veya başka illerden art niyetli kişilerin ‘Kendilerini Belediyemiz, Belediye Başkan Vekilimiz veya Belediye Başkan Yardımcılarının' adını kullanıp yardım talebinde bulunduğuna dair duyumlar alınmıştır.

Belediyemiz ve bağlı herhangi bir müdürlüğümüzün, herhangi bir kurumdan veya kuruluştan, esnafımızdan, vatandaşlarımızdan herhangi bir amaçla para yardımı toplama gibi bir yöntemi bulunmamaktadır.

Belediye veya Batman Belediye Başkanlığı’nda bulunan idarecilerimizin adını kullanarak yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, bu gibi durumlarla karşılaşan vatandaşlarımızın Belediyemizin 0 488 213 27 59, 153 Alo Beyaz Masa, Emniyet Müdürlüğü’nün Alo 155 ve Belediyemiz 0 533 153 65 72 numaralı WhatsApp hatlarına ulaşarak ihbarda bulunulması önemle rica olunur."

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kayapınar Belde Belediye Başkanı olarak..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın 3 ilçesi ve beldeler..
Deniz ve çay balıklarında av yasağının başlamasını değerlendiren balık satı..
Batman'da bir şahıs üzerinde yapılan aramada, tarihi eser olduğu değerl..
Batman'da iki günlük güneşli havanın ardından tekrar başlayan kısa süre..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=