Lütfen bekleyin..



'Batman, ulusal ve uluslararası alanda hak ettiği ilgiyi görecektir'

03 Mart 2018, 16:23 - Okunma: 2877

Basınla bir araya gelen Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) Batman İl Temsilcisi Halis Tunç, kültür kenti Batman'ın, aynı zamandan turizm çeşitliliği bakımında da ulusal ve uluslararası alanda hak ettiği ilgiyi göreceğini söyledi.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen TUTAP Batman İl Temsilcisi Halis Tunç, kültür kenti Batman'ın, aynı zamandan turizm çeşitliliği bakımında da ulusal ve uluslararası alanda hak ettiği ilgiyi göreceğini söyledi.

Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) Batman İl Temsilcisi Halis Tunç ve yönetim kurulu üyeleri, kentteki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Batman'ın tanıtımı ve turizm potansiyelini yükseltmek için çaba sarf edeceklerini ifade eden Tunç, tüm paydaşlarıyla el birliği içinde bunu başarabileceklerini belirtti.

Tunç, "Başta Valimiz, Belediye Başkan Vekilimiz, İl Kültür ve Turizm Müdürümüz, acenta yöneticileri, STK'lar ile Batman'ımızı ulusal ve uluslararası alanda hak ettiği düzeyde tanıtılması adına şehrimizin tanıtımı için daha fazla mesai harcayıp Batman'ı hak ettiği yere el birliği ile taşımayı hedefliyoruz. Tabi ki bu görevde Batman'ımızın tanıtımı için basın mensuplarına büyük işler düşmektedir. Sizlerin de desteğiyle mücadelemizin kısa zamanda sonuç vereceğine inanıyorum. Bireysel değil, topyekün hareket ederek Güneydoğu'nun parlayan yıldızı Batman'ımızı ulusal ve uluslararası alanda ön plana çıkarmak, memleketin havasını soluyan her bireyin görevi olduğunu düşünüyorum." dedi.

Tunç, gerek kamu kurumları gerek STK'lar ile birlikte yapacakları çalışmalar ve faaliyetler hakkında turizm dinamikleriyle birlikte hareket edeceklerini kaydetti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta "öğrenci t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=