Lütfen bekleyin..



Dayanışma Grubu: "BATSO’yu hak ettiği yere getirmeye çalışacağız"

09 Mart 2018, 15:06 - Okunma: 2720

Önümüzdeki 1 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) seçiminde aday olan Batman Dayanışma Grubu, Batman’a, yatırımcı ve iş adamlarına hizmet etmek amacıyla yola çıktıklarını belirtti.

BATSO seçimlerinde aday olan Batman Dayanışma Grubu, BATSO'yu daha aktif hale getirecek projelerle hak etiği yere getirmeye çalışacaklarını söyledi.

Dayanışma Grubu Sözcüsü Ekrem Çetin, yaptığı açıklamada, şu ana kadar BATSO’nun kişisel çıkarlar için basamak olarak kullanıldığını belirterek, bu nedenle hizmeti önceleyen bir kadroyla yatırımcı ve iş adamlarının hizmetine talip olduklarını söyledi.

Makamların hizmet yerleri olması gerektiğini vurgulayan Çetin, "7 Ekim 2017 tarihinde yapılması gereken BATSO seçimleri yayınlanan kanun hükmündeki bir kararname ile Nisan 2018 tarihine ertelenmişti. Önümüzdeki nisan ayı içerisinde yapılacak olan seçimlere Dayanışma Gurubu olarak sanayici ve yatırımcılarımızın hizmeti için yönetime talibiz." dedi.

"Batman’ı ve hizmeti önceleyen bir kadro ile iş verenlerimizin hizmetine talip olduk"

Her makama gelenin Batman’ın ekonomik kalkınması ve sorunlarına yönelik duyarsız kaldığının altını çizen Çetin, "Sanayici ve yatırımcıya yönelik hizmet makamları olması gereken bu yerler ne yazık ki bu güne kadar kişisel çıkarlar için birer basamak olarak kullanılmıştır. İşverenlerin aidat ve oyları ile bu makamlara gelenlerin Batman’ın ekonomik kalkınmasına ve sorunlarına yönelik duyarsız kaldıklarını görmekteyiz. Bizler Dayanışma Grubu olarak gördüğümüz bu olumsuzluklardan dolayı Batman’ı ve hizmeti önceleyen bir kadro ile işverenlerimizin hizmetine talip olduk." diye konuştu.

"Doğru tercih ile Batman’ın geleceği emin ellere teslim edilmeli"

BATSO’nun yatırımcı ve iş adamlarının sorun ve sıkıntılarının çözüme kavuşturulacağı bir buluşma yeri olacağını ifade eden Çetin, "Ticaret ve sanayi odamızı daha aktif hale getirecek projelerle hak etiği yere getirmeye çalışacağız. Yönetimimiz döneminde her iş veren ve sanayicimiz, odayı kendisine hizmet veren bir kurum olarak görecektir. BATSO sanayicimizin, yatırımcımızın, iş adamlarımızın sorun ve sıkıntılarının çözüme kavuşturulacağı bir buluşma yeri olacaktır. Dayanışma içerisinde doğru tercih ile Batman’ın geleceği emin ellere teslim edilmeli. Şimdiden önümüzdeki nisan ayında yapılacak olan BATSO seçimlerinin Batman’ımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Günümüzde gittikçe azalan, İslam'ın büyük önem verdiği ticaret ahlakına..
Son zamlarla birlikte 12 kilogramlık tüpün fiyatı 680 lira, piknik tüpü ise..
Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırıyor. Altın fiyatları ..
2023 yılında Türkiye'nin ekonomisinin trilyon doları aşan ekonomiler ar..
Peygamber Efendimizin ticaret ahlakına çok önem verdiğini, bu nedenle ticar..
KOSGEB Batman İl Müdürü Mehmet Fidan, 2023 yılında 788 işletmeye 47 milyon ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=