Lütfen bekleyin..



AK Parti’de siyaset akademisi başladı

11 Mart 2018, 16:15 - Okunma: 2431

Batman AK Parti İl Başkanlığı bünyesinde Siyaset Akademisi’nin açılışı TBMM Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'ın katılımı ile yapıldı.

Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu’nda, AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, eski milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Murat Güneştekin, Merkez İlçe, Gençlik ve Kadın Kolları Üyelerinin yoğun  katılımı ile büyük bir coşku ile gerçekleşen programda siyaset akademisinin ilk dersi, TBMM Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın tarafından verildi.

“1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe” şiarı ile gerçekleşen programda Aydın, AK Parti Hükümeti ile Türkiye’nin daha aydınlık ve güvenli bir geleceğe yürüdüğünün altını çizdi. Dışta ve içte Türkiye’nin önünü kesmek isteyen güçlere rağmen ülkemizin, AK Parti Hükümeti öncülüğünde daha emin adımlarla geleceğe yürümeye devam edeceğini belirten Aydın, Batman’da da hizmetlerin, AK Parti Hükümeti ile birlikte başladığını hatırlattı.

Programda konuşan İl Başkanı Murat Güneştekin de İl, Merkez İlçe ve İlçe Teşkilatları ile birlikte Batman’da yatırımların en ücra yerlere kadar ulaşması ve hizmetlerin daha etkin hale gelmesi için el birliği ile çalışacaklarını kaydetti.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=