Lütfen bekleyin..



FETÖ’den tutuklu Batman Üniversitesi eski rektörü tahliye edildi

15 Mart 2018, 20:10 - Okunma: 1833

Adil Öksüz ile yakın ilişki içinde olduğu iddia edilen ve FETÖ’den tutuklu bulunan Batman Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Abdulselam Uluçam ilk duruşmasında tahliye edildi.

Adil Öksüz ile ilişki içerisinde olduğu iddia edilen ve FETÖ’den tutuklu bulunan Batman Üniversitesi eski rektörü Uluçam tahliye edildi.

8 Temmuz 2017 tarihinde Batman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Hasankeyf ilçesinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece FETÖ’den tutuklanan Uluçam, Batman M Tipi Kapalı Cezaevine konulmuştu.

Bugün Batman 2. Ağır Ceza Mahkemesinde ilk duruşması yapılan Uluçam, adli kontrol şartı ve yurtdışı yasağı konularak tahliye edildi.

Hatırlanacağı üzere; Batman Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Abdulselam Uluçam’ın, FETÖ firarisi Adil Öksüz ile yakın ilişki ve irtibatlı olduğu, FETÖ üssü olduğu belirtilen Epoka Üniversitesi ile işbirliği yaptığı iddiasıyla gözaltına alınıp daha sonra tutuklandığı iddia edilmişti.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=