Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR’da kongre heyecanı

16 Mart 2018, 14:30 - Okunma: 2623

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı tarafından, “Önce İnsan Öncelik Adalet” temasıyla 2. Olağan İl Kongresi gerçekleştirilecek.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katılımıyla düzenlenecek kongre, bu Pazar (18 Mart) saat 13.30'da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı tarafından, "Önce İnsan Öncelik Adalet" temasıyla gerçekleştirecek kongre hakkında açıklama yapıldı.

Halka hizmeti hakka hizmet olarak gördüklerinin vurgulandığı açıklamada, “HÜDA PAR olarak siyasetimizin temelinde halkımıza hizmet etmek vardır. Halka hizmeti hakka hizmet olarak görüyoruz. Halkımızın maslahatı ve huzuru için siyaset yapıyoruz ve yapılması gerektiğine inanıyoruz. Toplumun huzurlu olması için adaletin ve kardeşliğin tesis edilmesi gerektiğine inanarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. İnsanı merkeze alan, adaletin de hiçbir şeye feda edilmemesi gereken siyasi bir parti olduğumuzdan dolayı 2. Olağan kongremizi Önce İnsan Öncelik Adalet temasıyla gerçekleştireceğiz.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın sonunda şöyle denildi: “Kongremizde Hafız Şeyh Munir Abdulcevad’ın Kur’an tilaveti, Özlem Ajans Sanatçıları Bilal Güler, M. Ali Oğuz ve Özcan Atsat’ın canlı performansları, faaliyetlerimizle ilgili sinevizyon ve Genel Başkanımızın gündeme dair çok önemli açıklamaları olacaktır. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, siz değerli basınımız aracılığıyla Batmanlı hemşerilerimizi davet ediyoruz.”

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçime günler ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, “Batm..
Dur durak bilmeyen HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Se..
On binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen HÜDA PAR mitinginde kon..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=