Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR'dan Regaip Kandili Mesajı

21 Mart 2018, 12:45 - Okunma: 1742

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, "Rahmet ve mağfiret mevsimi üç aylara bizleri tekrar ulaştıran yüce Rabbimize sonsuz hamd ve şükürler olsun. Rabbimiz bizleri, rahmet mevsiminden gerçek manada ve en iyi şekilde istifade eden kullarından eylesin." temennilerinde bulundu. 

Rahmet mevsimi üç aylar içinde mübarek gün ve geceler olduğuna değinen Şahin, "Bunların ilki Recep Ayı’nın ilk Cuma gecesinde idrak edilen Regaip Gecesi’dir. Regaip Gecesi bir kıymettir, ertesi eşref saatinin Cuma’sıdır. Regaip, Allah’tan istemek; teslimiyet ve kullukla O’na meyletmektir. Ragaip Gecesi, bizi güzelliklere davet eder. Allah’ın ayı Recep’te Regaip bir ikram ve lütuf sunumudur." dedi.

Bu gece Allah için ameller ve işlerin anlam ve kıymet kazandığına işarte eden Şahin şöyle devam etti: "Bu gece Allah için amellerimiz ve işlerimiz anlamlanır, kıymetlenir. Regaip, Recep’in ilk Cuma gecesi olarak günlerin en hayırlısı Cuma’nın kıymetini katmerleştirir. Regaip’le müminin Allah’a rağbet, hasret, arzusu çoğalır; O’ndan talebi, kulluk acziyeti ve ihlâs yakarışıyla kabul görür."

Şahin mesajının sonunda, "Bu duygu ve düşüncelerle yarın/bu akşam idrak edeceğimiz Regaip Kandili’nin Âlem-i İslam’ın vahdet ve birliğine, mazlum ve mustazafların zulümlerden kurtuluşuna, zalim ve müstekbirlerin saltanatlarının yıkılışına ve Müslümanlar başta olmak üzere tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesine vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bu pazar günü gerçekleştirilecek "Mevlid-i Nebi" et..
Cuma Hutbelerinde “Hayatın Her Alanında Öfkemize Hâkim Olalım” konusu işlen..
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=