Lütfen bekleyin..



Türk Kızılayı, ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıttı

28 Mart 2018, 15:33 - Okunma: 1731

Türk Kızılayı Batman Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtarak hak sahiplerine teslim etti.

Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Tezdiğ, 15 kişilik gönüllü ekiple aileleri bizzat ziyaret ederek yardım kolilerinin dağıtılmasına yardım etti.

Tezdiğ, yaklaşık bir haftadan bu yana ev ev dolaşıp, hem yardım etti hem de ihtiyaç sahiplerinin dilek ve taleplerini dinleme fırsatı buldu.

Türk Kızılayı’nın Batman genelinde yaptığı titiz bir çalışmanın sonucunda ihtiyaç sahiplerine yardım kolilerinin dağıtıldığını kaydeden Tezdiğ: "Kolilerimizin içinde beş kişilik bir ailenin yaklaşık bir aylık temel gıda ihtiyacını karşılayacak; yağ, un, bulgur, pirinç, salça vs bakliyat malzemeleri bulunuyor. Türk Kızılayı olarak vatandaşların sofrasına bir nebze de olsa katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize" dedi.

Vatandaşların sevincine ortak olarak mutlu olduklarını kaydeden Tezdiğ: "Kızılay olarak her zaman Batmanlı vatandaşlarımızın yanındayız" ifadelerini kullanan Tezdiğ, Türk Kızılayı Onursal Başkanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda her ihtiyaç sahibinin kapısını çalmaya durmadan devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bayram namazı kılıp halkla bayramlaşara..
ALLAH’ın El-Kerim ismi Ramazan Bayramı ile ilgili açıklamalar…

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=