Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Gençlik: "Uyuşturucuya Dur Diyelim!"

28 Mart 2018, 22:33 - Okunma: 2078

Madde bağımlılığına dikkat çekmek için Batman merkezde astıkları brandalar ile ilgili bilgi veren HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları astıkları brandalarla toplumu ve geleceği tehdit eden uyuşturucuya dikkat çektiler.

​Uyuşturucuyla mücadele kapsamında HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları Başkanlığı, toplumu ve geleceği tehdit eden uyuşturucuya dikkat çekmek için brandalar astı.

Madde bağımlılığına dikkat çekmek için Batman merkezde astıkları brandalar ile ilgili bilgi veren HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Halid Coşkun, astıkları brandalarla toplumu ve geleceği tehdit eden uyuşturucuya dikkat çektiler.

Uyuşturucu kullanım çoğunluğu genç olmakla birlikte kullanımın da arttığına dikkati çeken Coşkun, uyuşturucuyla mücadele konusunda herkesin gayret etmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Coşkun, "Uyuşturucu kullanımın ve uyuşturucu kullanımına bağlı olarak ölümlerin giderek yükseliyor olması bizleri hem derinden üzüyor hem de endişelendiriyor. Bizlerde bu endişelerimizi belirtmek ve bir farkındalık oluşturmak için şehrimizin muhtelif noktalarına 'Uyuşturucu Kullanma, Kullanılma!' ve 'Uyuşturucuya Dur Diyelim!' sloganlarıyla brandalar astık. HÜDA PAR olarak gençlerin yok olmasını istemiyoruz. Çünkü gençler bizim geleceğimizdir. İşte bu yüzden ısrarla uyuşturucu ve madde bağımlılığına 'hayır' diyoruz." dedi. (İLKHA)

MGK'dan Menbiç'e harekat mesajı!

MGK'dan Menbiç'e harekat mesajı!

MGK'dan Menbiç'e harekat mesajı!

MGK'dan Menbiç'e harekat mesajı!

MGK'dan Menbiç'e harekat mesajı!

MGK'dan Menbiç'e harekat mesajı!

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Hayatın Her Alanında Öfkemize Hâkim Olalım” konusu işlen..
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=