Lütfen bekleyin..



TÜMSİAD Batman: Erken seçim kaos planlarını bozacaktır

19 Nisan 2018, 14:45 - Okunma: 1568

TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Kamil Biçici, Türkiye’nin ihtiyacı olan reformları yapabilmesi ve ekonomideki belirsizliklerin ortadan kalkması açısından seçim kararını olumlu karşıladıklarını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 24 Haziran’da erken seçime gidilmesi yönünde yapılan açıklama üzerine TÜMSİAD Batman Şubesi açıklamada bulundu.

TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Kamil Biçici tarafından yapılan açıklamada; Türkiye’nin ihtiyacı olan reformları yapabilmesi ve ekonomideki belirsizliklerin ortadan kalkması açısından seçim kararını olumlu karşıladıklarını kaydetti.

Biçici açıklamasının devaında şunları söyledi: "Belirsizliğin ortadan kalkmasıyla döviz kurunun üzerindeki spekülatif durumu ortaya çıkararak rahatlama meydana getirdi. Normalleşmenin önümüzdeki günlerde daha da artacağını bekliyoruz. Erken seçim kararının piyasalar ve iş dünyası için büyük önem taşıyor. Böylece iş dünyası önünü görerek yeni yatırımlara ve yeni istihdam alanları oluşturulmasına konsantre olabilir."

 

Biçici ayrıca, 24 Haziran tarihine alınarak erken seçim olarak değerlendirilmesi Türkiye’yi kaosa sürüklemeye çalışanların planlarını bozacaktır.  Ülkemiz büyük risklerle karşı karşıya bırakılmak istenirken milletimizin hem ekonomik hem de sosyal anlamda emin adımlarla yürüyüşünün önü kesilmek isteniyor. Kaos planlarının bertaraf edilmesi için yeni sistemin bir an önce hayata geçirilmesi gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 24 Haziran 2018 erken seçim tarihinin devletimiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dilerim. dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kayapınar Belde Belediye Başkanı olarak..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın 3 ilçesi ve beldeler..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=