Lütfen bekleyin..



Batman’a Gastroenterolojik Cerrahi Yandal uzmanı atandı

26 Nisan 2018, 13:16 - Okunma: 5412

Op.Dr.Ümit Alakuş, Batman Bölge Devlet Hastanesine Gastroenterolojik Cerrahi Yandal Uzmanı olarak atandı.

Op.Dr.Ümit Alakuş Şanlıurfa Siverek’li olup,1980 doğumludur. İlk ve orta eğitimini İzmir’de tamamladı. Tıp Fakültesi eğitimini Ankara’da tamamlayarak hekimlik kariyerine başladı. Genel Cerrahi Uzmanlık Eğitiminin ardından Gastroenteroloji Cerrahisi Yan Dal Uzmanlık Eğitimini de Ankara da tamamlayarak Sindirim Sistemi Cerrahisinde branşlaştı. İyi derecede İngilizce bilmekte olan Dr.Alakuş farklı zamanlarda Hakkari/Şemdinli, Elazığ, Kosova, Kıbrıs’ta hekimlik görevini sürdürdü.

Batman’da bulunmaktan mutluyum

Batman Bölge Devlet Hastanesinde hasta kabulüne başlayan Dr. Alakuş, Batman’da görmüş olduğu samimi ve sıcak tavırlardan çok etkilendiğini ve Batman’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Alakuş, poliklinik hizmetlerine ilişkin de şunu söyledi; “Polikliniğimizde yemek borusu, mide, ince ve kalın bağırsak, karaciğer, safra kesesi, pankreas, dalak, böbrek üstü hastalıkları ve kanserleri ile ilgili ameliyatlar günümüz güncel yaklaşımlarına uygun olarak yapılmaktadır. Diğer genel cerrahi ameliyatları da yapılmakta olup, obezite cerrahisini de uygulamaktayız. Uygun hastalarda bu ameliyatları kapalı(minimal invaziv-laparoskopi) olarak gerçekleştirmekte olup, Endoskopi ve kolonoskopi de yapılmaktadır.”

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığına bağlı Türkiye Sağlık..
İç Hastalıkları Uzmanı Doktor İdris Baydar, bahar döneminde artan yorgunluk..
Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte artış gösteren kene vakalarıyla il..
7 Nisan Dünya Sağlık Günü dolayısıyla açıklama yapan Batman Sağlık ve Çevre..
Allah'ın insana verdiği en önemli nimetlerden birinin sağlık olduğunu b..
Batman'da yanlış kan verildiği iddia edilen 24 yaşındaki talasemi hasta..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=