Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR'DAN BAMMED'E ZİYARET

25 Nisan 2018, 14:05 - Okunma: 1847

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz ile beraberindekiler BAMMED'e ziyarette bulundular.

BAMMED Kurucu Başkanı Fuat Üzümcü ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Durmaz, burada yaptığı açıklamada, " Basın ziyaretlerimiz kapsamında Batman Basın mensupları Cemiyeti (BAMMED)’i ziyaret ettik. Tabi basın ziyaretlerimizden dolayı basının sıkıntılarını konuştuk. Sorunların topluma ulaştırılmasında, sorunların yetkililere kişilerce çözüme kavuşturulmasında basının önemi ortaya çıkıyor. Basın Mensupları da bu konuda hak ve adalet çerçevesinde, objektif ve tarafsız bir şekilde basın işlerini yaptıklarında ortaya güzel işler çıkar ve toplumun, memleketin yararına olan durumlar ortaya çıkar." dedi.

BASIN SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE ARACI

Basının sorunların gündeme gelmesinde aracı olduğunu belirten Durmaz, " şehrimizde birçok çözülmesi gereken sorun var. Bu noktada siyasi parti olarak da sorunların çözülmesi noktasında sürekli bunları gündeme getiriyoruz. Bunları gündeme getirdiğimizde topluma ulaştırılmasına aracılık eden basındır. O yüzden bizlerde belli aralıklar ile basın mensuplarımıza, basın ile alakalı faaliyet yürüten derneklere ziyaretler gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..
Batman'da nevroz etkinliğine katılarak kamu malına zarar verip, PKK/KCK..
Batman'da iki farklı tankerde yapılan aramada kaçak olduğu belirtilen 3..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=