Lütfen bekleyin..



Batman’da 1 Mayıs etkinliği ilgi görmedi

01 Mayıs 2018, 18:47 - Okunma: 1488

Batman'da Türk-İş’e bağlı sendikalar ile DİSK ve KESK’e bağlı sendikalar tarafından organize edilen "1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı" etkinliği saat 13.00'de başladı. Etkinliğe katılımın az olduğu görüldü.

Batman’da Türk-İş’e bağlı sendikalar ile DİSK ve KESK’e bağlı sendikalar tarafından organize edilen "1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı" etkinliği ilgi görmedi.

16 Mayıs Stadyumu önündeki alanda düzenlenen "1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı" etkinliğinde polis güvenlik önlemleri aldı.

Etkinliğe, HDP Grup Sözcüsü Ayhan Bilgen, HDP Batman Milletvekilleri Ayşe Acar Başaran, Saadet Becerikli, Mehmet Ali Arslan, Hivron, Agit Işık, Arbane Grubu, Batman’ın çevre illerden işçi örgütleri ve bazı sendika üyeleri katıldı.

Burada bir konuşma yapan HDP Grup Sözcüsü Ayhan Bilgen, hükümete yüklenerek OHAL olmadan Türkiye’yi yönetemediklerini söyledi.

Bilgen, “Ülkeyi yönetenler OHAL koşulları olmadan yönetemeyeceklerini, yönetemedikleri gibi, OHAL’de bile yönetemediklerini aldıkları baskın seçim kararıyla tescillemiş oldular.  Miting yasaklamanın, toplantı, yürüyüş yasaklamanın, gazete kapatmanın, gazeteciyi tutuklatmanın keyfiliğini kullanmak bile iktidar ömrünü uzatmaya yetmeyecektir.” diye konuştu. (İLKHA)

Su borusuna sıkışan kedi kurtarıldı

Su borusuna sıkışan kedi kurtarıldı

Su borusuna sıkışan kedi kurtarıldı

Su borusuna sıkışan kedi kurtarıldı

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..
Batman'da nevroz etkinliğine katılarak kamu malına zarar verip, PKK/KCK..
Batman'da iki farklı tankerde yapılan aramada kaçak olduğu belirtilen 3..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=