Lütfen bekleyin..



Saadet Partisi’nden HÜDA PAR’a ziyaret

02 Mayıs 2018, 12:16 - Okunma: 2089

Saadet Partisi Batman İl Teşkilatından bir heyet HÜDA PAR Batman İl Başkanlığını ziyaret etti.

Saadet Partisi Batman İl Başkan Vekili Mustafa Yıldız ve beraberindeki heyet HÜDA PAR Batman İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette, Saadet Partisi heyetini HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz ve partililer karşıladı.

HÜDA PAR İl Başkanlığı binasında yapılan görüşmede gündemdeki konular ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, Saadet Partisinin ziyaretinden memnun olduklarını söyledi.

“İnsanlarımızı doğru istikamete yönlendirmek için çaba göstermeliyiz”

Seçim çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını aktaran Şahin, diğer partilerden farklarının sadece seçimden seçime değil her zaman halkın yanında olduklarını, sorun ve sıkıntılarını dinleyip çözüm yollarına gittiklerini belirtti.

Şahin, “Biz Müslümanların farklı hassasiyetleri vardır. Toplum, gençlik nereye gidiyor, gidişat nereyedir gibi ulvi, yüce bir derdimiz vardır. Bu gençliğin, toplumun günbegün Allah’u Teâlâ’nın men ettiği bir yola girmesine göz yumamayız. İnsanlarımızı doğru istikamete yönlendirmek için partiler olarak elimizden gelen çabayı göstermemiz lazım.” diye konuştu.

“Müslümanlar toplumun ıslahını kendine dert edinmelidir”

Kötülüklerin azalması, toplumun refah düzeyinin yükselmesi ve huzurlu bir hayatın ikame edilebilmesi için Müslümanların birleşmesi gerektiğini vurgulayan Şahin, “Toplumun ıslahını kendisine dert edinmiş kesimler arasında bir ittifakın, birlikteliğin, konsensüsün oluşması lazım. Bir gücün oluşması lazım. Bu olmazsa, toplumun gidişatını etkileyemey, toplumu yönlendiremeyiz. Dolayısıyla Müslümanlar geçici çıkarlar üzerinden değil, süreklilik arz edecek olan ve toplumu da olumlu yönde etkileyecek kararlar üzerinden bir araya gelebilmelidir.” açıklamasında bulundu.

Ziyaretlerini kabul eden HÜDA PAR İl Başkanı Şahin ve parti yönetimine teşekkürlerini ileten Saadet Partisi İl Başkan Vekili Mustafa Yıldız, bu tür ziyaretlerin sık sık yapılması gerektiğini kaydetti.(Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=