Lütfen bekleyin..



TESSEP’ten “Popüler Kültürün Yansımaları” konulu panel

11 Mayıs 2018, 12:47 - Okunma: 1322

​TESSEP, "Dünya Müslüman Gençlik Haftası" etkinlikleri kapsamında “Popüler Kültürün Yansımaları” konulu bir panel düzenledi.

Tesettür Seferberliği Platformu (TESSEP) Batman İl Temsilciliği tarafından 5-13 Mayıs “Dünya Müslüman Gençlik Haftası” etkinlikleri kapsamında “Popüler Kültürün Yansımaları” konulu bir panel düzenledi.

İl Kültür Turizm Merkezinde bayanlara yönelik düzenlenen panelde, Kübra Tör, Merve Bozan, Fatma Demir ve Enise Dal birer konuşma yaptı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan panelde konuşmacılar katılımcı genç bayanlara önemli tavsiyelerde bulundular.

Konuşmacılar panelde sırasıyla “Dizilerin Yansımaları”, “Müziğin Yansımaları”, “Sosyal Medyanın Yansımaları”, “Tüketim Çılgınlığı Yansımaları” ile “Popüler Kültürün Yansımaları” başlıklarında birer sunum yaptılar.

“Gençler için oldukça istifade edici bir program oldu”

Yapılan panel sonrası bilgi veren TESSEP Dönem Sözcüsü Şeyma Erkul, panelde popüler kültürün yansımaları olan dizi, müzik, sosyal medya ve tüketim çılgınlığı gibi konuların anlatıldığını söyledi.

“Dünya Müslüman Gençlik Haftası” etkinlikleri kapsamında TESSEP’in düzenlemiş olduğu programların 6’ncısının yapıldığını hatırlatan Erkul, “Bugünkü programımızda dizi, müzik ve tüketim çılgınlığı başlıkların altında popüler kültürün yansımalarından bahsedildi. Konuşmacılarımız ilahiyatçı, eğitimci, yazar ve sosyologlardan oluşuyordu. Gençler için oldukça istifade edici bir program olduğunu düşünüyorum. İnşallah öyle olmuştur. Programlarımız, inşaAllah her sene bu şekilde devam edecek. İnşaAllah ‘Dünya Müslüman Gençlik Haftası’ etkinlikleri kapsamında gençlerimize yönelik güzel mesajlar vereceğimiz programlar düzenlemeye çalışacağız. Allah-u Teâlâ (Celle Celaluhu) bu yolda bizleri muvaffak etsin. Gayemiz, Müslüman gençlik için bir şeyler yapabilmek ve onlara rehber olabilmektir. İnşallah doğru ve güzel şeyler yapmaya gayret edeceğiz.” dedi.

TESSEP öncülüğünde yapılan programa katılan Sabiha Demir, program sonrası duygularını şu şekilde ifade etti:

“Ne mutlu bize ki bu geçler böyle bir program yapmışlar. Katılım gösterdiğim için çok mutlu oldum. Ne mutlu bizlere ki böylesi geçler dünyada var. Ne mutlu bu geçleri yetiştiren ailelere. Allah (Celle Celaluhu) bu gençlerimizin eksikliğini vermesin. Bu gençlerimiz Allah’a emanet olsunlar. Programlara öncülük eden TESSEP’ten de Allah razı olsun.” (Mehmet Sait Çelik – İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=