Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR TOKİ sakinlerinin sorunlarını dinledi

12 Mayıs 2018, 14:27 - Okunma: 2098

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, beraberindeki heyetle Emekli TOKİ sakinlerini ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.

​HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Durmaz, beraberindeki heyetle, TOKİ sakinlerini ziyaret ederek sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi işbirliğiyle yapımı gerçekleştirilen Emekli TOKİ’nin sorunları bir türlü çözülemedi. Yaşanan sorunları görmek ve vatandaşların sıkıntılarını dinlemek için TOKİ’ye giden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, beraberindeki heyetle Emekli TOKİ sakinlerini ziyaret etti.

HÜDA PAR heyetine sıkıntılarını anlatan TOKİ sakinleri; ulaşım, durakların azlığı, çevre aydınlatması, ağaç ve çimenlerin sulandırılması için kuyu açılması, spor aletleri, piknik alanları, seçimde sandıkların Emekli TOKİ’de olması, sağlık ocağı, telefon şebeke sorunu, cami ihtiyaçları, muhtarın olmaması, MOBESE kameraları, taziye evi ve pazaryeri gibi sorunlarının olduğunu belirtti.

Bir türlü sorunların giderilmediğini vurgulayan TOKİ yönetimi ve sakinleri, HÜDA PAR heyetine sıkıntılarının çözümü için yardım talebinde bulundu.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, her fırsatta ziyaret ettikleri vatandaşların sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini dinlemeye devam ettiklerini söyledi.

"Emekli TOKİ’nin çözülmesi gereken birçok sorunu var"

TOKİ yönetimin ve sakinlerinin birçok sorunu ve sıkıntısının olduğunu söyleyen Durmaz, "HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı olarak Emekli TOKİ’nin sorunlarıyla ilgilenme adına bir heyetle beraber burayı ziyaret ettik. Buradaki sorunları birebir ilgili yöneticilerle ve halkla görüştük. Uzun süredir Emekli TOKİ’nin yapılması ve çözülmesi gereken birçok sorunu var. Özellikle ulaşım konusunda sorunlarının olduğunu söylediler. Aynı zamanda burada yeşil alan ve parkların eksik olduğunu büyük bir parka ihtiyaç duyulduğunu ifade ettiler. Sosyal alanların olmadığını söylediler. Burada sağlık ocağı, pazar yeri, taziye evi ve birçok eksiklerin olduğunu söylediler." diye konuştu.

"Emeklilerimizin sıkıntılarının çözümü adına bu işin takipçisi olacağız"

Emekli TOKİ’deki sorunların çözümü için yetkililerle görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirten Durmaz, "Yetkili ve ilgili kişilerle görüşmeler yaptık. Bu sorunların çözülmesi için HÜDA PAR olarak gündeme getireceğimizi ve bunun takipçisi olacağımızı ifade ettik. Uzun süredir biz buranın sorunlarıyla ilgili atılması gereken adımların atılması gerektiğini ifade ediyoruz. Daha önce de Emekli TOKİ’nin sorunları gündeme gelmişti. Maalesef şu ana kadar sorunlar çözülmüş değildir. Bu işin bundan sonra da takipçisi olacağız. Burada emekli insanlarımızın hayatlarını daha rahat ve huzurlu bir şekilde sürdürebilmeleri için bizler de HÜDA PAR olarak bu konuların çözülmesi adına sorunları gündeme getirmeye devam edeceğiz. Buradaki eksikliklerin giderilmesi takdirde buradaki insanlar daha huzurlu bir şekilde hayatlarını idame ettirecekleridir." ifadelerini kullandı.

Öte yandan HÜDA PAR heyeti, Emekli TOKİ’deki sorunların çözümü için Batman Belediyesi Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ile yaklaşık bir saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. (İLKHA)

Irak'taki elektronik seçim hacklendi iddiası!

Irak'taki elektronik seçim hacklendi iddiası!

Irak'taki elektronik seçim hacklendi iddiası!

Irak'taki elektronik seçim hacklendi iddiası!

Irak'taki elektronik seçim hacklendi iddiası!

Irak'taki elektronik seçim hacklendi iddiası!

Irak'taki elektronik seçim hacklendi iddiası!

Irak'taki elektronik seçim hacklendi iddiası!

  •  
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir şahıs, temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu g..
Batman'da bir kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu yaşanan kazada 2 ..
Mevlid-i Nebi etkinliği ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan STK temsilc..
Batman Belediyesi, on binlerce kişinin katıldığı Mevlid-i Nebi etkinliği il..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da gerçekleştirilen Mevli..
Batman'da Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın düzenlendiği ve büyük bir..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=