Lütfen bekleyin..



Batman il olarak 28 yaşında

15 Mayıs 2018, 21:10 - Okunma: 1304

Batman'ın İl oluşunun 28. yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayımlayan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, 16 Mayıs 1990 tarihinin Batman için bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

Batman'ın, her geçen gün cazibe merkezi olma öneminin arttırdığına dikkat çeken Batman Belediyesi Başkan Vekili Aksoy: “Cazibe merkezi olma özelliğini hiçbir zaman yitirmeyen Batman, sosyo-ekonomik, turizm, kültürel yönleriyle tercih edilen iller arasında ön saflarda olan ilimiz, son zamanlarda adından Sağlık Turizmiyle sıkça söz ettirmesini bilmiştir. Batman, ulaşım yönünden de stratejik bir öneme sahiptir. Bir yandan hava yolu, demir yolu diğer yandan da İpek Yolu ve uluslar arası yol trafiğinin bağlantı yolları güzergâhında bulunması Batmanın konumunu daha da arttırmaktadır. Her geçen gün gelişerek büyüyen Batmanımız artık kabına sığmaz hale gelmiştir. Yabancı yatırımcıların cazibe merkezi haline gelen Batman, kültürel ve sanatsal alanlardaki çalışmalarıyla da ülke gündemindeki yerini korumayı başarmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Batmanlı hemşehrilerimizin 28. il oluş yıl dönümünü kutlar, sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=