Lütfen bekleyin..



Ahmet Arif ve Özgürlük Bulvarlarında çalışmalar başladı

25 Mayıs 2018, 17:23 - Okunma: 1341

Batman Belediyesi 3. Etap vizyon bulvar projesinin ardından şimdi de Ahmet Arif ve Özgürlük Bulvarlarının altyapı çalışmalarına başladı.

Batman kent merkezinin en önemli ana arterlerinden biri olarak bilinen ve alternatif yol olarak kullanılan Ahmet Arif ve Özgürlük Bulvarı trafik, kaldırım ve yol düzenlemeleri çalışmasına başlandı.

Şehre farklı bir ambiyans katarak, trafik akışının seri ve sıkıntısız oluşumuna katkı sağlayacak çalışmayla ulaşımın rahatlatılması hedefleniyor.

Kent merkezinin önemli arterlerinden biri olan Ahmet Arif ve Özgürlük Bulvarı, kaldırım ve trafik düzenlemelerini kapsayan bulvar çalışmasında sert zeminler için bazalt ve trezo karolar kullanılacak.

Bulvarlara, yol boyunca aydınlatma elemanlarının konulacağını belirten Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yetkililer, bulvara estetik bir görünüm elde etmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Projede engelli vatandaşlarımızın da unutulmadığını kaydeden Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy: “Engelli, yaşlı, bebek arabalı vatandaşların kullanımına elverişli şekilde bir proje hazırlandığını, yapılan çalışma ile Batman kentine daha çağdaş bir görünüm kazandırılmasının hedeflendiğini ” ifade etti.

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=