Lütfen bekleyin..



Kaçan araçta 265 kilo esrar ele geçirildi

04 Haziran 2018, 16:39 - Okunma: 1407

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, durumundan şüphelenilen ve ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan, kovalamaca sonucu yakalanan araçta yapılan aramada 265 kilo 200 gram esrar ele geçirildiği bildirildi.

Batman’da ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu yakalanan araçta yapılan aramada 265 kilo 200 gram esrar ele geçirildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, durumundan şüphelenilen ve ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan, kovalamaca sonucu yakalanan araçta yapılan aramada 265 kilo 200 gram esrar ele geçirildiği bildirildi. Olayla ilgili 2 şüphelinin ise gözaltına alındığı ifade edildi.

Açıklamada, "İlimiz giriş ve çıkışlarında yapılan güvenlik kontrollerinde durumundan şüphelenilen araç, görevlilerimizce durdurulmaya çalışılmış ancak araç yapılan ihtarlara rağmen durmayarak kaçmaya başlamıştır. Ekiplerimizin takibi ve kovalamaca neticesi durdurulan araçta R.A. ve M.D. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış, R.A. isimli şahsın aynı zamanda aranmasının da bulunduğu tespit edilmiştir. Durdurulan araçta Sarıkız uyuşturucu arama köpeği ile yapılan aramada toplam ağırlığı 265 kilo 200 gram gelen uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiştir." denildi.

Konuyla ilgili yakalanarak gözaltına alınan şahıslar hakkında "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Sağlama" suçlarından adli işlem yapıldıktan sonra şahısların adli mercilere sevk edildiği kaydedildi. (İLKHA)

Cami minaresine yıldırım isabet etti


Cami minaresine yıldırım isabet etti

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..
Batman'da nevroz etkinliğine katılarak kamu malına zarar verip, PKK/KCK..
Batman'da iki farklı tankerde yapılan aramada kaçak olduğu belirtilen 3..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=