Lütfen bekleyin..



Batman Belediyesi'nde 15 farklı dalda kurs kayıtları başladı

05 Haziran 2018, 16:27 - Okunma: 2570

Batman Belediyesi tarafından çocukların sporla iç içe büyümesine yönelik 15 farklı dalda hazırlanan yaz kursları için kayıtlar başlıyor.

1 Temmuz 2018 tarihinde başlayacak olan yaz kurslarına kayıt olmak isteyen çocuklar 27 Haziran 2018 tarihine kadar Belediye spor kompleksinde kayıtlarını yaptırabilirler.  

Batman Belediyesi Spor Kompleksinde 1 Temmuz 2018 tarihinde başlayacak olan yaz kurslarında 6-16 yaşları arasındaki çocuklara yönelik 15 farklı branşta uzman hocalar nezaretinde eğitim verilecek.

Yüzme, Hentbol, Futbol, Tenis, Buz Pateni, Basketbol, Voleybol, Badminton, Güreş, Masa Tenisi, Atletizm, Golf, Muay Thai, Judo ve Oryantiring dallarında toplam 15 farklı branşta verilecek olan yaz dönemi kurs kayıtları başlıyor.

Sağlıklı bireylerin yetişmesinin ancak sporla mümkün olduğunu ifade eden Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, çocuklara yönelik hazırlanan yaz kurslarında 6-16 yaş aralığındaki çocuklara geçen yıl olduğu gibi bu yılda eğitimlerin devam edeceğini söyledi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta "öğrenci t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=