Lütfen bekleyin..



Kırtasiyeciler eğitim sezonuna hazır

01 Eylül 2015, 10:53 - Okunma: 3331

Batman'da okulların açılmasına az bir zaman kala kırtasiye sezonunun başladığını belirten kırtasiyeciler; vatandaşları, kaliteli mal almaları konusunda uyardı.

Eğitim-Öğretim sezonunun açılmasına günler kala kırtasiyeciler, okul açılışı için hazırlıklarda bulundular. Kanserojen madde konusunda velileri uyaran kırtasiyeciler, kaliteli kırtasiye malzemeleri alınması gerektiğini belirttiler.

Kırtasiye sezonu ile ilgili görüşlerini aldığımız; İkra Kitap Kırtasiye sahibi H. Sinan İren getirdikleri okul malzemeleriyle sezona hazırlandıklarını ifade ederek, “2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının başlamasına günler kala hazırlıklarımıza başladık. Okulların açılmasının iki hafta ertelenmesinden yararlanarak kalan hazırlıklarımızı da tamamladık. Öğrenciler için gerekli tüm kırtasiye malzemeleri hazır bir şekilde, müşterilerimizin gelmelerini bekliyoruz.” dedi.

Kanserojen madde uyarısı

Tüm ailelere uyarıda bulunan İren, “Aileler kırtasiye malzemeleri alırken dikkat etmeli ve kaliteli malzemeleri tercih etmeleri lazım, çünkü korsan malzemelerde kanserojen madde var. Bunun için ailelerden dikkatli olmalarını istiyoruz. Çocuklarının sağlıkları için kaliteli malzemeleri almaları gerekir.” ifadelerini kullandı.    (M.Sait Çelik – İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=