Lütfen bekleyin..



Rektör Durmuş’tan “Aybüke Yalçın” mesajı

09 Haziran 2018, 17:37 - Okunma: 1586

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Kozluk ilçesinde PKK tarafından açılan ateş sonucu katledilen Müzik Öğretmeni ve Batman Üniversitesi Öğrencisi Şenay Aybüke Yalçın’ın katledişinin birinci yıl dönümünde bir anma mesajı yayınladı.

Batman Üniversitesi Rektörü Durmuş, Şenay Aybüke Yalçın’ın katledişinin birinci yıl dönümünde bir anma mesajı yayınladı.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Batman’ın Kozluk ilçesinde PKK tarafından açılan ateş sonucu katledilen Müzik Öğretmeni ve Batman Üniversitesi Öğrencisi Şenay Aybüke Yalçın’ın katledişinin birinci yıl dönümünde bir anma mesajı yayınladı.

Rektör Durmuş mesajında, “İlimiz Kozluk ilçesinde bölücü PKK Terör Örgütü tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit olan Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Yüksek Lisans Öğrencisi, Öğretmen kızımız Şenay Aybüke Yalçın'ın şehit edilişinin yıl dönümünde şehidimizin acısı hala yüreğimizi yakmaktadır. Ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine kasteden bu tür saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayan bu saldırılar karşısında geçmişte olduğu gibi bugün de hep birlikte teröre karşı tek vücut ve tek ses olarak dimdik durmaya devam edeceğiz.” dedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=