Lütfen bekleyin..



Batman Valisi Deniz Sason’da incelemelerde bulundu

09 Haziran 2018, 18:02 - Okunma: 1377

Batman Valisi Ahmet Deniz, bir dizi incelemelerde bulunmak ve muhtarlar toplantısına katılmak üzere Sason ilçesini ziyaret etti.

Batman Valisi Ahmet Deniz, Sason ilçesinde incelemelerde bulunup muhtarlar toplantısına katıldı.

Vali Deniz, ilçe ziyareti sırasında Yiğitler ve Geçitli köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi, köy halkının sorun ve taleplerini dinledi. Deniz, vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirilmesi konusunda ilgili kurum yetkililerine talimat verdi.

Deniz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan “Okuryazarlık Seferberliği” kapsamında Sason Yunus Emre İlkokulunda düzenlenen okuryazarlık kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere belgelerini verdi.

Daha sonra Yunus Emre İlkokulu konferans salonunda düzenlenen muhtarlar toplantısında ilçeye bağlı mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelen Deniz, muhtarlarla ilçenin ve köylerin sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Köylerin alt yapı ve üst yapı sorunlarının giderilmesi konusunda gerekli çalışmaların yürütüldüğünü belirten Deniz, vatandaşa hizmet etmek devletin asli görevi olduğunu belirterek, yapılan hizmetlerde vatandaşların memnuniyeti her şeyden daha önemli olduğunu ifade etti.

Terörle mücadeleye başarılı bir şekilde devam edildiğini belirten Deniz, “Tek bir silahlı terör mensubu kalmayıncaya kadar mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecektir. Çocuklarımızın terör odaklarının tuzağına düşmemesi için dikkat edilmelidir.” diye konuştu.

Toplantının ardından ilçe esnafını ziyaret eden Deniz, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Daha sonra Sason Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programında ilçe halkıyla bir araya gelen Vali Deniz, vatandaşlarla yakından ilgilenerek, sorun ve taleplerini dinledi.

İftardan sonra kısa bir konuşma yapan Deniz, "Ramazan ayının, rahmeti ve bereketi sayesinde bu sofralarda buluşuyoruz. Başka toplumlarda bu bereketi bulmak mümkün değil. Onun için rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyen hainlere fırsat vermesin. İnşallah daha güzel günler bizi bekliyor. Yeter ki, biz birliğimize beraberliğimize sahip çıkalım.” ifadelerini kullandı. 

İftar programından sonra 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul’da yaralanan Batmanlı Ayhan Taşdemir'i evinde ziyaret eden Deniz, aile ile bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. (İLKHA)

Beledeyiden şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği


Beledeyiden şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği

Beledeyiden şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği

Beledeyiden şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği

Beledeyiden şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=