Lütfen bekleyin..



Aydın Gök: "Gördüğümüz teveccüh umudumuza umut katıyor"

10 Haziran 2018, 11:32 - Okunma: 5253

24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde HÜDA PAR’ın desteklediği Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök, beraberindeki heyetle Veysel Karani Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret ederek desteklerini istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret eden Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, "Gördüğümüz teveccüh umudumuza umut katıyor." dedi.

Seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Gök, ziyarette esnafın yoğun teveccühüyle karşılaştı. HÜDA PAR’ı iyi tanıdıklarını ve önemli bir parti olduğunu söyleyen esnaf ise seçimde Gök’e destek vereceklerini belirttiler.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Gök, halkın meclisteki sesi olabilmek için kendisine destek verilmesi gerektiğini belirterek, “Seçim çalışmalarımız kapsamında bugünde bir radyomuza konuk olduk, yerel basınımızı ziyaret ettik ve ondan sonra da esnafımızı ziyaret ettik. Gün geçtikçe hamdolsun halkımızın bizlere olan teveccühü artıyor. Halkımız seçim atmosferine girdikçe aldığımız geri dönüşler, bizim gördüğümüz teveccüh, umudumuza umut katıyor.” dedi.

Gök, “Seçmenimizin bize karşı olan ilgisi bizleri mutlu etmektedir. Tabanımız da gittikleri ziyaretlerde bizim gördüğümüz teveccühün aynısını görüyorlar. ‘Bu defa bağımsız aday Aydın Gök’ü mecliste görmek istiyoruz’ diyen halkımızdan geri dönüşler alıyoruz. Bu da bizleri, parti tabanımızı motive ediyor. 24 Haziran gecesi de inşallah zaferimizi tövbe, istiğfar ve salavatlarla kutlayacağız.” diye konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, “Batm..
Dur durak bilmeyen HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Se..
On binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen HÜDA PAR mitinginde kon..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..
Sason’a çıkarma yapan HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı..
Ulu Camii Sokağı ve Alo Tevşo esnafını ziyaret eden Batman Milletvekili ve ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=