Lütfen bekleyin..



“Batman’da bir tıp fakültesinin olmaması büyük eksiklik”

11 Haziran 2018, 18:32 - Okunma: 7236

Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök, “Batman’da şu ana kadar bir tıp fakültesinin açılmamış olması büyük eksikliktir” dedi.

24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde HÜDA PAR’ın destekleyeceği Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök, beraberindeki heyetle Batman Park AVM esnafını ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyip desteklerini istedi.

Ziyarette esnafın ve halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Gök, esnaf ve halka Batman’da 5 milletvekilinden biri olmak için kendisine destek verilmesi gerektiğini belirtti.

Seçildikleri takdirde samimi bir şekilde tespit ettikleri 24 maddelik vaatlerini hayata geçirmek için çabalayacaklarını belirten Gök, vaatlerinin takipçisi olacaklarının sözünü vererek, “Bu vaatleri hayata geçirmek için mecliste elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Gök, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sıklaştırdıklarını söyledi.

“Günden güne teveccüh giderek artıyor”

24 Haziran yaklaştıkça seçim çalışmalarına da hız verdiklerini dile getiren Gök, “İlçelerimize, köylerimize ve esnafımıza gidiyoruz. Mümkün oldukça her hane, vatandaş ve esnafımızla buluşmak, kendimizi tanıtmak, projelerimizi ve seçim beyannamemizi açıklamak için gayret sarf ediyoruz. İmkân açısından bizden çok daha avantajlı olan rakip partilerle aramızdaki açığı kapatmak için kardeşlerimiz seferber olmuşlar. Batman AVM’deki esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik. Günden güne teveccühün giderek artığını görüyoruz. Bu durum hem bizi hem de kardeşlerimizi motive ediyor. İnşallah 24 Haziran gecesi halkımızın teveccühüyle milletvekili olma umudu taşıyoruz.” dedi.

Seçim vaatlerini 24 madde şeklinde sıraladıklarını ifade eden Gök, “Seçim vaatlerimizin arasında Kürt meselesi, anadilde eğitim, ekonomide haksız vergiler ve asgari ücret gibi önemli meseleleri 24 madde şeklinde sıraladık. Bunların dışında kullanılan dışlayıcı siyasi dil. Halkın ideolojiler uğruna kamplara ayrılmaması gerektiğine dair tavsiye ve önerilerimizi içeren vaatlerimiz var. Yerli ve sivil bir anayasanın kabul edilip uygulanmasında ısrarlıyız.” diye konuştu.

“Problemlerin çözümünde üzerimize düşeni yapacağız”

Batman’ın bazı sorun ve sıkıntılarını da değinen Gök, şöyle konuştu:

“Batmanımız için var olan problemlerin çözüme kavuşmasında mecliste üzerimize düşeni yapacağız. Batman işsizlik konusunda 3’ncü sıradadır. İşsiz gençlerin çoğunlukta olduğu illerin başında gelmektedir. Şu ana kadar bir tıp fakültesinin açılmamış olması büyük eksikliktir. Kadın doğum hastanesi ise şu anda inşaatı durmuş durumdadır. Kadın doğum hastanesine, tıp fakültesine ve daha büyük bir hastaneye ihtiyaç var. Sağlık konusunda Batman bölgenin merkezi durumundadır. Dolayısıyla bu ihtiyaçların karşılanması için üzerimize düşeni yapacağız.”

'Halkımızın menfaatine çalışmaya devam edeceğiz'

'Halkımızın menfaatine çalışmaya devam edeceğiz'

'Halkımızın menfaatine çalışmaya devam edeceğiz'

'Halkımızın menfaatine çalışmaya devam edeceğiz'

'Halkımızın menfaatine çalışmaya devam edeceğiz'

'Halkımızın menfaatine çalışmaya devam edeceğiz'

'Halkımızın menfaatine çalışmaya devam edeceğiz'

'Halkımızın menfaatine çalışmaya devam edeceğiz'

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=