Lütfen bekleyin..



MÜSİAD’dan Ramazan ve Bayram yardımı

13 Haziran 2018, 21:31 - Okunma: 1421

MÜSİAD Batman, ihtiyaç sahibi 200 aileye Ramazan ayı için erzak yardımı yaptı. Ayrıca Sosyal yardımlaşma vakfına bayram için ayakkabı yardımlarında bulundu.

Müstakil Sanayici ve iş adamları Derneği (MÜSİAD) Batman, ihtiyaç sahibi 200 aileye Ramazan ayı için erzak yardımı yaptı. Ayrıca Sosyal yardımlaşma vakfına bayram için ayakkabı yardımlarında bulundu.

MÜSİAD Batman'dan yapılan açıklamada; "Birlik, beraberlik ve dayanışma ayı Ramazan’da dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayıp, Ramazan ve Bayram ihtiyaçlarını karşılamak üzere 200 aileye 100 TL değerinde Alışveriş çeki Dağıttı. Batman’da bulunan Büyük bir Alışveriş merkeziyle yaptığı anlaşmayla yardıma muhtaç aileler gıda ve giyim gibi her türlü ihtiyaçlarını giderebilecek. Ayrıca sosyal yardımlaşma vakfına 400 ayakkabı bağışında bulunduk." denildi.

 Konu ile alakalı açıklama yapan MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, "İlimizde yardıma muhtaç olan aileleri unutmayıp her yıl geleneksel olarak yaptığımız Yardımları bu Ramazan ayında da muhtaç ailelere ulaştırmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Sadece ramazanlarda değil her zaman yardımlarımızı yapmalı ve onları gözetmeliyiz. Bu vesile ile yardımların yapılmasına vesile olan Tüm üyelerimize teşekkür Eder, Tüm halkımızın Mübarek Ramazan Bayramı’nı Tebrik Eder, Hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=