Lütfen bekleyin..



Batman’da polise saldırı: 4 yaralı (GÜNCELLENDİ)

01 Eylül 2015, 17:21 - Okunma: 2642

Batman’da devriye gezen sivil polis aracına yapılan silahlı saldırıda 2 polis 1 sivil ve 1 silahlı saldırganın yaralandığı bildirildi.

Batman’da devriye görevindeki sivil polis aracına yapılan silahlı saldırıda biri komiser 2 polis, yoldan geçen 1 sivil ve çıkan çatışmada saldırganlardan olduğu belirtilen 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre,  Yavuzselim Mahallesi Özgürlük Bulvarı’nda saat 15.50 sıralarında devriye görevi yapan polislere uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda başkomiser olduğu öğrenilen Burhan Gatfar, polis memuru Mustafa Özarslan ile yoldan geçen Burhan Gülmez yaralandı.

Daha sonra olay yerine yakın olan polislerle saldırganlar arasında çıkan çatışmada ise 1 saldırganın yaralı olarak yakalandığı bildirildi.

Cumhuriyet ve Şirinevler Mahallelerinde yaralı olarak kaçan diğer bir saldırganın yakalanması için mahalle aralarında kimi evlerin arandığı öğrenildi. 

Ayrıca olay yerinden Aydınlar Caddesine doğru kaçan başka bir saldırganın da burada yaşanan çatışmada öldürüldüğü iddia ediliyor. 

Öte yandan bugün saat 16.30’da HDP’nin Farabi Hastanesi önü, Basın Kavşağında yapacağı mitingin ise Valilik tarafından güvenlik gerekçesiyle iptal edildiği, polisin ise kimi mahallerde geniş çaplı operasyon başlattığı bildirilirken, saldırganların olay yerine 06 BP 4736 plakalı araçla geldıkleri tespit edildi. (İLKHA)

 

 

Etiketler : polise saldırı
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=