Lütfen bekleyin..



Kızılay’dan nakdi yardım

18 Haziran 2018, 17:43 - Okunma: 2073

“Ramazan’ı Bu Hilalin Altında Paylaşalım” sloganıyla başlattığı kampanya ile hem yurt içinde hem de yurt dışında yüzbinlerce insana nakdi ve ayni yardımda bulunan Türk Kızılayı, Batmanlı ihtiyaç sahiplerini de unutmadı.

Ramazan ayı içerisinde 589 aileye yaklaşık 206.000 TL nakdi yardım yapıldı. Batman’daki Ramazan yardım çalışmalarını yakından takip eden ve Batman Şubesi ile birlikte kapı kapı gezerek yardımları ailelere ulaştıran Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Tezdiğ, çalışmalara ilişkin şu açıklamayı yaptı:

 

“Yıl boyu ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Kızılayımız, Ramazan ayında kapsamlı ve özel bir çalışma yürüttü. Ülkemizin dört bir tarafında hem gönüllülerimiz hem de çalışanlarımız ihtiyaç sahibi insanlara yardım eli uzatabilmek için yerel yönetimlerle organize bir şekilde hareket etti. Batman’da da bu şekilde bir çalışma gerçekleştirdik. Önemli bir kısmını Ramazan ayından önce tespit ettiğimiz ailelere Ramazanla birlikte maddi yardımlarımızı ulaştırdık. Bu kapsamda 589 ailemize 206.000 TL nakdi yardımda bulunduk. Tahminlerimize göre bu Ramazan ayın da 3.000’e yakın insan nakdi yardımlar sayesinde ihtiyaçlarını karşılamış oldu. Hayırsever halkımızın zekat ve fitrelerini bu şekilde gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmış olmanın huzurunu yaşıyoruz."

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..
Batman'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde konuşan Molla Beşir Şimşek, Tevb..
Peygamber Sevdalıları Vakfı, Batman'da "Cihad Önderi Hazreti Muham..
Batman'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde konuşan Kur’an Nesli Platformu S..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=