Lütfen bekleyin..



Her haneye Aydın Gök mektubu

20 Haziran 2018, 21:48 - Okunma: 1439

Seçim çalışmaları kapsamında Batman merkez, ilçe ve köy ziyaretlerinin yanı sıra Batman’daki her haneye Aydın Gök mektubu dağıtıldı.

HÜDA PAR’ın desteklediği 27’nci dönem Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök için HÜDA PAR üye ve gönülleri tarafından yapılan seçim çalışmaları aralıksız devam ediliyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Ramazan Bayramı öncesi her haneye Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök’ün projelerini anlatan 24 Haziran’a atfen 24 maddeden oluşan el broşürü ile örnek oy pusulası dağıtıldı.

Bu hafta içerisinde de her haneye Aydın Gök’ün kaleminden bir mektup dağıtılmaya başlandı.

İşte hane hane dağıtılan Aydın Gök mektubu:

“Değerli Kardeşim!

“Önce İnsan Öncelik Adalet” şiarıyla çıktığımız bu yolda amacımız; hukukun üstünlüğünün sağlandığı, kanunların her kesim için adalet ekseninde eşit olarak uygulandığı, ortak bir memlekette, hür ve adil bir toplum düzeni tesis etmektir.

Şimdiye kadar güçlünün değil, hakkın ve haklının yanında saf tuttuk. Doğruların yanında, yanlışların karşısında durarak sesimizi duyurmaya gayret ettik. Bundan sonra da vekâletine talip olduğum Batmanımızın en can alıcı sorunları haline gelen işsizlik, yolsuzluk, adam kayırma, gençlerimizin hayatını karartan uyuşturucu ile mücadele etmenin ve Kürt meselesine adil çözüm sağlanmasının önceliklerim olduğunu bilmeni isterim.

Batmanımızın tüm ilçe, köy ve mezralarının ihtiyaçları ile yakından ilgilenerek toplumda genel kanaat haline gelen “Batman sahipsizdir” algısını değiştirmek, sorunların çözümü için çalışmak ve hep birlikte huzur ve kardeşliğin hâkim olduğu müreffeh bir Batman için seferber olmak en büyük hedefimdir.

Gelin! Hep beraber irademizi ortaya koyup yanlışlara engel, doğrulara destek olalım. Aydınlık bir gelecek için ortaya koyduğumuz bu çabamızı desteklerinizle güçlendirelim.

Aziz Hemşerim!

Siyasete dürüstlüğün, nezaket ve nezahet dilinin hâkim olmasını istiyorsan, bunu oy tercihinle göstermelisin. Düşünmeden karar verme! Oy verdiklerini, seni ve değerlerini temsil etmekle yetkilendirdiğini unutma! Değerlerinin, inancının, kimliğinin ve kültürünün temsilcisi Aydın Gök olarak meclisteki sesin olmaya adayım.

Yapılan hukuksuzlukları, adaletsizlikleri, korkmadan ve çekinmeden haykıracak güçlü ve etkili bir ses için bizim ve çocuklarımızın geleceğini etkileyecek bu seçimde desteğini bekliyorum. Bir oy ne ki deme, bil ki bu iş seninle olacak. Pusulanın en sağına EVET demenle olacak."

aydin-gok-mektubu.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..
Batman'da nevroz etkinliğine katılarak kamu malına zarar verip, PKK/KCK..
Batman'da iki farklı tankerde yapılan aramada kaçak olduğu belirtilen 3..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=