Lütfen bekleyin..



Kızılay’dan Batman’da yardım kolisi dağıtımı

22 Haziran 2018, 16:24 - Okunma: 1423

Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Tezdiğ, Batman'da İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı kapsamda 4 bin kadar aileye gıda kolileri ile bazı ailelere de kurban konservesi dağıttıklarını açıkladı.

“Ramazan’ı Bu Hilalin Altında Paylaşalım” sloganıyla başlattığı kampanya ile hem yurt içinde hem de yurt dışında yüzbinlerce insana nakdi ve ayni yardımda bulunan Türk Kızılayı, Batmanlı ihtiyaç sahiplerini de unutmadı.

Ramazan ayı içerisinde 4 bin aileye gıda kolisi yardımı yapıldı. Batman’daki Ramazan yardım çalışmalarını yakından takip eden ve Batman Şubesi ile birlikte kapı kapı gezerek yardımları ailelere ulaştıran Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Tezdiğ, çalışmalara ilişkin şu açıklamayı yaptı:

İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı kapsamda 4 bin kadar ailemize, içerisinde bir aylık gıda malzemesi olan gıda kolileri dağıttık. Bir kısmına, kurban etlerinden hazırladığımız kurban konservesi de verdik. Belediye Başkanlığımız ile işbirliği içinde gıda kolilerimizi dağıttık.

Bu çalışmaların tamamına ben de destek olmaya, halkımızla iç içe bulunmaya gayret ettim. Yurtdışı yardım çalışmalarına katılmaya çalıştım. Etiyopya’nın Harar bölgesinde yaşayan Müslüman kardeşlerimize gıda dağıtımı sırasında oradaydım.

Şükürler olsun ki, Allah bizlere veren el ile alan el arasındaki güvenli köprüyü kurmamızı nasip etti. İnşallah önümüzdeki Ramazan ihtiyaç sahibi daha fazla insana ulaşabilmek için çalışacağız. Bu vesileyle tüm İslam âleminin geçmiş Ramazan Bayramını kutluyor, bu dönemde, bağışlarıyla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren hayırseverlere teşekkürlerimi sunuyorum.”

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Hayatın Her Alanında Öfkemize Hâkim Olalım” konusu işlen..
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=