Lütfen bekleyin..



Fidye için kaçırılan adamın yeni görüntüsü ortaya çıktı

26 Haziran 2018, 22:19 - Okunma: 1375

Batman’da sabah namazı için camiye giden ve fidye için kaçırıldıktan sonra kurtarılan adamın yeni görüntüsü ortaya çıktı.

Batman Çarşı Mahallesinde gece saatlerinde sabah namazı için camiye gittiği sırada kimliği belirsiz kişilerce fidye için kaçırılıp ardından kurtarılan yaşlı adamın yeni görüntüsü ortaya çıktı.

Kısmet Mahallesinde gece saatlerinde sabah namazı için evinden çıktığı sırada kimliği belirsiz kişilerce zorla bir araca konularak kaçırılıp ardından kurtarılan 70 yaşlarındaki Mehmet Taymur’un yeni görüntüsü ortaya çıktı.

Kaçırılan adamın bulunmasının ardından bir vatandaşın çekip İLKHA WhatsApp Haber İhbar Hattı’na gönderdiği görüntülerde, kaçırılan Taymur’un yaşananları çevredeki vatandaşlara anlatırken, olayın şokunu atlatmadığı görüldü. Taymur’un kaçırıldığı yerin depo olarak kiralanan boş bir dükkân olduğu görülürken Taymur, çevredekilere kendisini 5 kişinin kaçırdığını anlatıyor.

Yaşlı adamı kaçırma anında kullanılan 72 LT 463 plakalı araç da Taymur’un saklı bulunduğu Beşevler Mahallesinde depo da terk edilmiş halde bulundu. Vatandaşların haber vermesi üzerine daha sonra Taymur’un kaçırıldığı yere gelen polisler, olay yerinde şerit çekerek incelemelerde bulunup, parmak izleri aldı.

Taymur, Batman merkez Çarşı Mahallesinde gece saatlerinde sabah namazı için camiye gittiği sırada kimliği belirsiz kişilerce fidye için kaçırılmıştı.

Taymur’u kaçıranların bulunması için çalışmalar sürüyor. (Mehmet Fatih Akgül / Mehmet Sait Çelik – İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=