Lütfen bekleyin..



Kur’an Kursu öğrencileri İstanbul’a kampa uğurlandı

01 Temmuz 2018, 14:31 - Okunma: 1488

Batman’da Cami ve Kur’an kurslarında eğitim gören 110 öğrenci, Diyanet Yaz Okullarında 1 ay sürecek kampa katılmak üzere İstanbul’a uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığının 13-15 yaş arası çocuklara yönelik başlattığı Yaz Okulları programı çerçevesinde Batman Merkez ve İlçelerinden 51 Kız, 59 Erkek toplamda 110 öğrenci 6 görevli rehberliğinde İstanbul’a uğurlandı.

Gruplar halinde İstanbul’a giden öğrencilerin, 1-30 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan "Yazımda Kardeşlik Var" projesi kapsamında,  İstanbul da ağırlanacaklarını ifade eden İl Müftüsü Turgut Erhan, “Öğrencilerin bir ay süreyle dini bilgilerin verildiği derslerin yanı sıra kültür, sanat ve spor etkinliklerine de katılarak, İstanbul da tanışmayı arzuladıkları büyük şahsiyetlerle, özellikle de ilim, edebiyat, sanat, spor dünyasındaki şahsiyetlerle buluşma imkânı elde edecekler" dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin” konusu işlenecek...
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=