Lütfen bekleyin..



Tercih Danışma Merkezleri yoğun mesaide

04 Temmuz 2018, 19:36 - Okunma: 4131

13 Temmuz’a kadar devam edecek olan lise tercihleri için Batman’da oluşturulan “Tercih Danışma Merkezleri” öğrencilere danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor.

Batman’da 30 ayrı yerde “Tercih Danışma Merkezleri” 13 Temmuz’a kadar hizmet verecek.

02 Temmuz’da başlayan ve 13 Temmuz’a kadar devam edecek olan lise tercihleri için Batman’da oluşturulan “Tercih Danışma Merkezleri” öğrencilere danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor.

Ortaöğretime geçişte tercih ve yerleştirme süreci içerisinde öğrenci ve velilere rehberlik yapmak amacıyla açılan tercih komisyonları, pazartesi gününden bu yana danışmanlık hizmeti veriyor.

Batman’da 30 ayrı okulda ve öğretmenevinde öğrencilere danışmanlık ve velilere bilgilendirmede hizmetinde bulunan “Tercih Danışma Komisyonları” öğrencilerin sağlıklı bir şekilde tercih yapmalarına yardımcı olmaya çalışıyor.

Öğrenci ve velilerin merak ettiği soruları da cevaplayan tercih komisyonları okullarda mesai saatleri içinde çalışırken, Batman Öğretmenevinde akşam saat 20.00’a kadar hizmet vermektedir.

Batman Merkezde Tercih Danışmanlık Merkezlerinin bulunduğu okul/kurumlar: Kültür Ortaokulu, Necat Nasıroğlu Ortaokulu, Abdulcelil Candan İmam Hatip Ortaokulu, İMKB Pazaryeri Ortaokulu, TOKİ Dumlupınar Ortaokulu, TOBB Ortaokulu, TOKİ Kazım Karabekir Ortaokulu, Petrol Ortaokulu, 50. Yıl Ortaokulu, Gültepe Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, 16Mayıs Ortaokulu, Adem İlkkılıç Ortaokulu, İMKB Belde Ortaokulu, Ziya Gökalp Ortaokulu, Şehit Öğretmenler Ortaokulu, Fatih Ortaokulu, Cengiz Topel Ortaokulu, TÜPRAŞ Ortaokulu, Aydın Konak Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, GAP Ortaokulu, Seyitler İmam Hatip Ortaokulu, Vali Zeki Şanal Ortaokulu, Hürriyet Ortaokulu, İMKB Ortaokulu, Yavuz Selim Ortaokulu, 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu ve Batman Öğretmenevi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, eğiti..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=