Lütfen bekleyin..



15 Temmuz’da belediye otobüsleri ücretsiz

13 Temmuz 2018, 20:11 - Okunma: 1122

Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren tüm otobüsler, 15 Temmuz günü ücretsiz hizmet verecek.

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, 15 Temmuz 2018 Pazar günü Batmanlıların ‘15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinliklerinin yapılacağı Batman Valiliği önündeki alana, tüm otobüslerimizin güzergah üzerinden tören alanına gidecek vatandaşların rahat ulaşımlarını sağlamak amacıyla böyle bir uygulamaya gidildiğini kaydetti.

 

Başkan Vekili Aksoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamanın devamında, “Türkiye genelinde olduğu gibi Batman’da da kutlanacak olan ‘15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinliklerine katılım olacağından Belediye olarak tüm otobüslerimizin vatandaşları ücretsiz olarak tören alanına götürmesi için karar aldık” dedi.

 

Açıklamada, 15 Temmuz günü saat 15.00’da başlayacak olan ücretsiz toplu taşıma uygulamasının, 16 Temmuz sabahı program bitene kadar devam edeceği vurgulandı.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Uyuşturucu bataklığının kurutulup, baronların önünün kesilmesi halinde madd..
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=