Lütfen bekleyin..



Uyuşturucu tacirlerine suç duyurusunda bulundular

27 Temmuz 2018, 16:40 - Okunma: 1303

Batman’da bir cami önünde stant açıp uyuşturucuya karşı imza toplayan vatandaşlar, uyuşturucu tacirleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Batman’da son zamanlarda artan uyuşturucu madde satışı ve kullanımından rahatsız olan vatandaşlar, bir cami önünde stant açarak topladıkları imzalarla uyuşturucu tacirleri hakkında suç duyurusunda bulundular.

Birçok mahallede, sokak aralarında, parklarda fütursuzca uyuşturucu satışı ve kullanımının artışından şikâyetçi olan vatandaşlar yaşanan duruma tepki göstererek uyuşturucu satışı ve kullanımının önlenmesi için bir an önce ceza-i müeyyidelerin artırılmasını talep ediyorlar.

Batman Cumhuriyet ve Şirinevler Mahallesi sakinleri, bugün Cuma namazı çıkışı cami önünde stant açarak kendi mahallelerinde gittikçe artan uyuşturucu satışı ve kullanımını protesto ettiler.

Mahalleliler, uyuşturucu tacirleri hakkında topladıkları imzaları şikayet mektubu içinde valiliğe teslim ederek suç duyurusunda bulundular.

 “Uyuşturucu kullanımı, ticareti ve fuhuş olayları bizleri tedirgin ediyor”

Mahalle sakinlerinin imzaladığı şikâyet mektubunda, “Mahallelerimizde uyuşturucu kullanımı ve ticareti her geçen gün artmakta, ayrıca uyuşturucu bağımlısı olmuş gençlerin ve çocukların uyuşturucu parası bulmak adına mahalle içinde hırsızlık yaptıkları ve tanımadığımız bazı bayanların uyuşturucu alabilmek adına fuhşa yönlendirildikleri bilgisi muhtarlığımıza mahalleli tarafından iletilmektedir. Mahallemizde ve bölgemizde her geçen gün artan ve yaygınlaşan uyuşturucu kullanımı, ticareti ve fuhuş olayları bizleri tedirgin etmekte ve çocuklarımızın geleceğini tehdit etmektedir.” ifadelerine yer verildi.

“Uyuşturucu, hırsızlık ve fuhşun engellenmesi için tahkikat başlatılmalı”

Şikâyet mektubunun devamında, şunlar kaydedildi: “Söz konusu durum mahalle sakinlerinin sabrını zorlamakta ve tedavisi güç sonuçlara sebep olacağı tarafımızdan ön görülmektedir. Evlatlarımızın geleceği, bölgemizin refahı ve huzuru için bu durumdan şikâyetçi olan mahalle sakinleri olarak imza toplamaya karar verdik. Mahallemizde ve mahalle çevresinde uyuşturucu kullanımı ve ticareti, hırsızlık ve fuhşun engellenmesi, bu işi yapanlar hakkında tahkikat ve incelemenin başlatılmasını mahalleli adına arz ederiz.” (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)

Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı ile görüştü

Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı ile görüştü

Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı ile görüştü

Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı ile görüştü

Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı ile görüştü

Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı ile görüştü

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=