Lütfen bekleyin..



Uyarıcı levhası olmaması kazaya neden oldu

10 Ağustos 2018, 20:26 - Okunma: 1450

Batman'da yoğun bir şekilde kullanılan yolda uyarı levhası olmaması trafik kazasına sebep oldu.

Batman merkez Çamlıtepe Mahallesi TPAO Bulvarı ile 4002 Sokağın kesiştiği noktada uyarı levhaları olmamasından dolayı trafik kazası meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, saat 12.00 sıralarında Çamlıtepe Mahallesi TPAO Bulvarı ile 4002 Sokağın noktası Demiryolu Köprüsünde trafik kazası meydana geldi. İddialara göre, uyarı levhaların olmadığı 4002 Sokak'ta seyir halinde olan Ömer İmir yönetimindeki 06 BA 372 plakalı araç ile 27 AAH 283 plakalı araçla çarpıştı. Kazaya karışan araçlarda maddi hasar meydana geldi.

06 BA 372 plakalı araç sürücüsü Ömer İmir, "Siirt yolu Asmalı Konağın karşısındaki ek köprü yıllardır şantiye halindeydi. Bugünler de açılan köprünün başına işaret levhası olmadığı için sürücülerin kaza yapmasına sebep oluyor. Her gün kullandığım yoldan giderken sağa dönüşte köprünün faaliyetine girdiğini bilmediğimden ve herhangi bir uyarıcı levha olmadığından birden bire karşıma çıkan kamyonete çarpmak zorunda kaldım. Bu konuda karayollarının uyarı levhasını koymaması durumunda daha büyük kazaların olması kaçınılmaz olacak." dedi.(Mehmet Sait Çelik–İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=