Lütfen bekleyin..



Mahkum yazarların kitaplarına ilgi büyük

30 Ağustos 2018, 11:41 - Okunma: 3522

Batmanlı 28 Şubat ve FETÖ mağduru mahkumların yazdığı kitaplar, ülke genelinde büyük beğeni topluyor.

28 Şubat ve FETÖ mağduru mahkûmların zindan çilesi sürüyor. 20 yıldan fazla cezaevinde ömür tüketen dindar mahkûmların zindanı medreseye çevirerek kendilerini kültürel anlamda yetiştirerek yazar oldular.  

Mahkûmlardan Mehmet Salih Kölge, Selami Sevim ve Hüseyin Güney, yazdıkları kitaplar, ülke genelindeki okuyucuları tarafından ciddi anlamda beğeni topluyorlar.

Batmanlı mahkûm yazarlardan Hüseyin Güney’in kardeşi ve aynı zamanda kitapevi sahibi olan Veysi Güney, Batmanlı yazarların çalışmalarını yakından takip ettiğini ve yazılan kitapların büyük takdir topladığını söyledi.

Batman M Tipi Kapalı Cezaevinde bulunan İslami kimlikli yazarların birçok güzel çalışmaya imza attıklarını belirten Güney, bu kitaplardan bazılarının en çok satılan kitaplar arasında yer aldıklarını, vatandaşların bu kitaplara teveccüh gösterdiğini belirtti.

“Bu kardeşlerimiz içerde kendilerini iyi geliştirmişler”

28 Şubat mağdurlarının yazmış olduğu kitaplar hakkında düşüncelerini aktaran Güney, “Öncelikle zindandaki yazar kardeşlerin Rabbim sabırlarını daim etsin. O kardeşlerimize de en kısa zamanda dışarda aileleri ile sevdikleri ile buluşmayı nasip etsin. Allah günahlarına kefaret kılsın. Bu kardeşlerimiz içerde kendilerini maşallah çok iyi geliştirmişler. Kitapları da gerçekten ilgi görüyor.” dedi.

“Batmanlı mahkûm yazarların eserleri büyük ilgi görüyor”

Mahkûm yazarlar tarafından yazılan kitaplar hakkında bilgi veren Güney, “Şu an özellikle İmtihan Ateşi, İbrahim Hoca ve Tabiinler en çok sattığımız kitaplar arasındadır. Seçkin Hayatlar (Tabiin) diye geçen kitap, sahabelerden sonra gelen nesli anlatıyor, yani tabiinler konusunu işliyor. Dalında bir ilktir bu kitap. İbrahim Hoca kitabı da yaşanmış bir hayat hikâyesidir. Mehmet Salih Kölge hocamızın yazdığı kitap İbrahim Hocayı bizlere tekrar hatırlattı. İmtihan Ateşi de oldukça güzel bir kitap.” şeklinde konuştu.

“Vatandaş bu kitapları okumalı”

Vatandaşların bu kitapları okuması gerektiğini belirten Güney, “Son dönemde en çok sattığım kitaplar arasında yer alıyorlar. Başta Batmanlı vatandaşlar olmak üzere Türkiye genelinde halkımız 28 Şubat mağduru bu yazarlarımıza büyük ilgi gösteriyor. Tüm vatandaşlara bu kitapları öneriyorum. Bu eserleri alıp okusunlar, 28 Şubat mağdurlarının dillerinden neler dökülmüş görsünler.” diye konuştu. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)

Yazar mahkumların kitaplarına ilgi büyük


Yazar mahkumların kitaplarına ilgi büyük

Yazar mahkumların kitaplarına ilgi büyük

Yazar mahkumların kitaplarına ilgi büyük

Yazar mahkumların kitaplarına ilgi büyük

Yazar mahkumların kitaplarına ilgi büyük

Yazar mahkumların kitaplarına ilgi büyük

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir şahsın üzerinde yapılan aramada tarihi eser olduğu değerl..
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=